Ελένη Χαμπέρη: Παντρεύεται η πρώην παίκτρια του Survivor – Ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου της

Πετάει στον έβδομο ουρανό με τον σύντροφό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η πρόβα νυφικού έχει γίνει, οι προετοιμασίες βρίσκονται σε τελική ευθεία και εκείνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Ελένη Χαμπέρη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αναστασίου και μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου της.

Η γυμνάστρια έχει δεχτεί από πέρσι την πρόταση γάμου του αγαπημένου της, και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου αναμένεται να δει αυτή την όμορφη ιστορία να ολοκληρώνεται, ντυμένη νύφη στο πλευρό του. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Ελένη Χαμπέρη, με ένα post στα προσωπικά της social media.

Δείτε επίσης: «Με το κύριο Αχιλλέα δεν...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ελένη Χαμπέρη για τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται μετά την εκλογή του Μπέου

Η ανακοίνωση της Ελένης Χαμπέρη για την ημερομηνία του γάμου της

«27/10/24 Η μέρα που θα θυμάσαι», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ελένη Χαμπέρη, ενώ σε διαφορετική ανάρτηση είχε γράψει: «Πόσο όμορφο συναίσθημα είναι να έχει βρει τον άνθρωπό σου».

Δείτε παρακάτω το χιουμοριστικό βίντεο με το οποίο η Ελένη Χαμπέρη και ο Αλέξανδρος Αναστασίου ανακοίνωσαν την ημερομηνία του γάμου τους:

Βίντεο από την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο σύντροφος της, είχε δημοσιεύσει εκείνο το διάστημα στο προφίλ της στο Tik Tok η ίδια. Η πρόταση έγινε στην παραλία, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να έχουν βοηθήσει για να δημιουργηθεί ένα όμορφο σκηνικό με κόκκινο μπαλόνια, την ώρα που έπεφτε ο ήλιος. Όταν η Ελένη δέχτηκε την πρόταση, δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της.

@eleni.champeri

Ποσο ομορφο συναισθημα ειναι να οτι εχεις βρει τον ανθρωπο σου❤️#mylife #fypシ #videos #love #summer

♬ Emeis - Stelios Rokkos & Ivi Adamou

Και ενώ εκείνη ετοιμάζεται για την πιο ωραία μέρα της ζωής της, ένα άλλο ζευγάρι, με εκείνον να είναι επίσης πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, χώρισε μετά από 1,5 χρόνο, παρόλο που μέχρι πριν μπει στο παιχνίδι χόρευε με την σύντροφό του στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ - δείτε εδώ ποιος είναι.