Αργύρης Πανταζάρας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την απώλεια του πατέρα του - Η τρυφερή στιγμή με την Σίσσυ Τουμάση

Στο πλευρό του πάντα η σύζυγός του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αργύρης Πανταζάρας, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος με μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook (δείτε την εδώ), έχασε τον λατρεμένο του πατέρα και έκτοτε πενθεί μαζί με την μητέρα και τα αδέρφια του που έμειναν πίσω. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ωστόσο δεν έχουν σταματήσει.

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, ο ηθοποιός έπαιζε στην Επίδαυρο στη θεατρική παράσταση Βάκχες του Ευρυπίδη και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τον απαθανάτισε στα παρασκήνια όπου τον συνάντησε, πέρα από ένα πλήθος συνεργατών του, και η σύζυγός του Σίσσυ Τουμάση.

Φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Αργύρη Πανταζάρα μετά την απώλεια του πατέρα του

Η ίδια είχε ντυθεί στα λευκά με ένα μίντι αμάνικο φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρα πέδιλα. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί στην κάμερα και εκείνος της έδωσε και ένα τρυφερό φιλί στο κεφάλι. Είναι πολύ ερωτευμένοι και εκείνη στέκεται βράχος δίπλα του να τον στηρίζει πάντα, αλλά ιδιαίτερα και σε μία τόσο δύσκολη περίοδο. Του χάρισε, επίσης, το πιο δυνατό της χειροκρότημα από τις κερκίδες.

Δείτε επίσης: Cozy με ζεστά χρώματα - Φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση

Σίσσυ Τουμάση Πανταζάρας Επίδαυρος

Σίσσυ Τουμάση Αργύρης Πανταζάρας Επίδαυρος

Οι δυο τους ενώθηκαν στα κρυφά με τα ιερά δεσμά του γάμου, περνώντας την σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο ταξίδι που έκαναν στην γειτονική Τουρκία, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως συγκεκριμένα, πριν από ένα χρόνο.

Είναι κάτι που το είχαν προγραμματίσει από τα μέσα του περασμένου καλοκαιριού και στις αρχές Οκτωβρίου η αναγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευθεί σε τοπική εφημερίδα του Βόλου, από όπου κατάγεται ο ηθοποιός, ωστόσο κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι.

Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, την ημέρα που στην Ελλάδα γιορτάστηκε το "ΟΧΙ", με τον γαμπρό να έχει επιλέξει να εμφανιστεί στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο, ενώ η νύφη φορούσε ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα, σε πένσιλ γραμμή, με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση. Μετά την τελετή ακολούθησε και εορταστικό δείπνο με τους λιγοστούς τους καλεσμένους και την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή 29/10, πολλοί από εκείνους επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη.

Δείτε επίσης: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη! Θα ήθελα να γίνω μαμά» - Η αποκάλυψη της Σίσσυς Τουμάση για την σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα

Παρακάτω ακολουθούν οι πρώτες αναρτήσεις που έκαναν από τα ταξίδι τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τουμάση Τουρκία

Τουμάση Τουρκία γάμος

Τουμάση γάμος

Τουμάση Τουρκία Πανταζάρας

Πανταζάρας Τουρκία γάμος

Πανταζάρας γάμος