Ιωάννα Τούνη: Χρυσό με βαθύ άνοιγμα στο στήθος και όλη την πλάτη έξω - Πόσο κοστίζει το φόρεμα που θα βάλει στα γενέθλιά της

Υπερπαραγωγή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη σε πέντε ημέρες, στις 10 Αυγούστου συγκεκριμένα, έχει τα γενέθλιά της και σκοπεύει να τα γιορτάσει με εντυπωσιακό τρόπο, τον οποίο δεν έχει αποκαλύψει ακόμη. Από το φόρεμα που έχει ετοιμάσει, ωστόσο, φαίνεται πως θα είναι ένα "μεγάλο" γεγονός και η ίδια θέλει να το ζήσει στο έπακρο αφού κλείνει τα 31.

Συνήθως κρατάει για έκπληξη τα ρούχα της μέχρι και την τελευταία στιγμή, όμως αυτή τη φορά αποφάσισε να το παρουσιάσει στις διαδικτυακές της φίλες. Δημοσίευσε, λοιπόν, ένα βίντεο από όλη την προετοιμασία του, καθώς είναι ρούχο της εταιρείας της, Bubblegun, μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα και τα καλά νέα είναι πως δεν θέλησε να είναι το μοναδικό κομμάτι, φτιαγμένο μόνο για εκείνη. Αντιθέτως, το κυκλοφόρησε κανονικά στο site της εταιρείας της.

Δείτε επίσης: Η "χρυσή" κληρονομιά του μικρού Πάρη - Τι περιλαμβάνει η αμύθητη περιουσία της

Το φόρεμα που έχει φτιάξει η Ιωάννα Τούνη για τα γενέθλιά της

Είναι όλο χρυσό, που είναι το αγαπημένο της, στενό, με άνοιγμα ντραπέ στο στήθος και όλη την πλάτη έξω. Κοστίζει, μάλιστα, 84,90 ευρώ. Τα πρώτα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις με την παρουσίασή του είναι πολύ θετικά και ο κόσμος το έχει ήδη λατρέψει.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη - Το τριψήφιο ποσό που έδωσε με την παρέα της για να φάει σε εστιατόριο της Αλβανίας


Αυτό το στυλ φορέματος είναι το αγαπημένο της. Πριν από λίγες ημέρες που ταξίδεψε στη Μύκονο με την παρέα της και την επόμενη ημέρα τη συνάντησε στο νησί ο αγαπημένος της με τον μικρό Πάρη, συνδύασε μαζί διασκέδαση, διακοπές και οικογενειακές στιγμές.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Με πισίνα τεραστίων διαστάσεων, θέα στη θάλασσα, όλο πέτρα και τσιμέντο - Η νέα βίλα που μένει στη Μύκονο

Ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε αποκλειστικά την Ιωάννα Τούνη με τη φίλη της να περπατάνε νύχτα στα σοκάκια της Μυκόνου. Η influencer μπορεί να φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα, τα κοψίματα του όμως το έκαναν εντυπωσιακό και σύνθετο.

Ιωάννα Τούνη - ΜύκονοςΙωάννα Τούνη - Μύκονος - Νυχτοπερπατήματα