Ανδρέας Γεωργίου: Με όλη την πλάτη έξω και ντραπέ στο στήθος - Η εμφάνιση της Σιμώνης Χριστοδούλου στο bachelorette party της σε βίλα στην Πάφο

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπροστά στην πισίνα και η έξοδος σε γνωστό club

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζεται να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του και αγαπημένη του σύντροφο εδώ και χρόνια, Σιμώνη Χριστοδούλου. Η μεγάλη μέρα πλησιάζει (δείτε εδώ ποια είναι η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο) και γι' αυτό η κουμπάρα της μέλλουσας νύφης, Άντρεα Παχίτη, η οποία είναι στυλίστρια, της ετοίμασε το bachelorette party της.

Έκλεισε μία βίλα στην Πάφο, με πισίνα και χώρο για φαγητά και πολλές φωτογραφίες με τον στολισμό που της είχαν κάνει όλες οι φίλες της με τα μπαλόνια και αφού το διασκέδασαν εκεί, ντύθηκαν στολίστηκαν και βγήκαν όλες για ποτό. Η Σιμώνη φόρεσε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, μακρύ, κολλητό, με ντραπέ στο στήθος και όλη την πλάτη έξω, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας είχαν ντυθεί στα μαύρα για να ξεχωρίζει εκείνη.

Φωτογραφίες και βίντεο από το bachelorette της συντρόφου του Ανδρέα Γεωργίου, Σιμώνης Χριστοδούλου

16 κορίτσια συγκεντρώθηκαν για χάρη της και η ίδια το απόλαυσε στο έπακρο όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καλή της φίλη. Έλαμπε ολόκληρη από χαρά, με λίγα αξεσουάρ και μακιγιάζ σε γήινους τόνους να ολοκληρώνουν την εμφάνισή της.


«Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και χαίρομαι πολύ για αυτό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό, νιώθω ότι το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται», είχε δηλώσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης για το επόμενο βήμα με την καλή του σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μόλις είχαν κυκλοφορήσει τα νέα.