Σάκης Ρουβάς: Στην πιτσαρία του αδερφού του, Απόστολου στην Αθήνα - Το νέο βήμα λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου του

Βίντεο από το εσωτερικό του μαγαζιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Απόστολος Ρουβάς / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Instagram / Απόστολος Ρουβάς / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις διακοπές με την οικογένειά του σε σκάφος τεραστίων διαστάσεων (δείτε εδώ βίντεο) και αμέσως βρέθηκε δίπλα στον αδερφό του, Απόστολο, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην προσωπική του ζωή.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και διάσημος σεφ πήρε την απόφαση να ανοίξει τη δική του επιχείρηση, η οποία δεν θα μπορούσε να μην σχετίζεται με αυτό που του αρέσει περισσότερο... το φαγητό. Άνοιξε, λοιπόν, μία πιτσαρία στην Ηλιούπολη και ο τραγουδιστής το επισκέφθηκε για να δει πώς ετοιμάζει τα πιάτα του και να δοκιμάσει όλες τις γεύσεις.

Το νέο μαγαζί του Απόστολου Ρουβά και η επίσκεψη του Σάκη

Δημοσίευσε, μάλιστα, βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας όλα όσα έκανε εκεί και ευχήθηκε με τον τρόπο του στον αδερφό του καλή επιτυχία στη νέα του αρχή. «Σαν κάπως να μου άνοιξε η όρεξη. New spot in town @pizzarte_streetfood. Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Δείτε επίσης: Σπάνια την βλέπουμε και είναι μια κούκλα - Αυτή είναι η μητέρα του Σάκη και του Απόστολου Ρουβά


Η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που ήθελε πολύ ο Απόστολος Ρουβάς και έτσι μαζί με τη σύντροφό του, Φανή αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Πριν από 10 μήνες λοιπόν οι δύο τους έγιναν γονείς.

Δείτε επίσης: Τελευταίες βουτιές λίγο πριν γίνουν γονείς - Η φωτογραφία του Απόστολου Ρουβά με την εγκυμονούσα Φανή Γιαβρίδου στην παραλία

Τη Δευτέρα 3/6 ο Απόστολος Ρουβάς δημοσίευσε στο instagram μια σπάνια φωτογραφία μαζί με τον γιο του. Οι δύο τους είναι αγκαλιά σε μία από τις βόλτες του στη φύση χαζεύοντας τη δύση του ηλίου μπροστά από ένα συντριβάνι.

Απόστολος Ρουβάς - Γιος