Ελένη Χατζίδου: Τρόμος στο ταξίδι της με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους στις Μαλδίβες - Κολυμπούσαν δίπλα σε καρχαρία

Τι έκαναν μόλις το κατάλαβαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου αποφάσισαν μαζί με ολόκληρη την οικογένειά τους να ταξιδέψουν μέχρι τις εξωτερικές Μαλδίβες (δείτε εδώ το δωμάτιο που μένουν πάνω στη θάλασσα με το τζακούζι). Από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους εκεί ξεκίνησαν και οι αναρτήσεις στα social media τους, σε καθημερινή βάση.

«Περπατώντας δίπλα σου μικρή μου κάθε βήμα μια περιπέτεια και ένα μάθημα αγάπης…», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση ο παρουσιαστής του STAR, ποζάροντας δίπλα στην κόρη του.


«Τζακούζι μπαμπάς-κόρη … αξία ανεκτίμητη», σημείωσε στη λεζάντα της δεύτερης.

Η στιγμή που ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου είδαν καρχαρία στις Μαλδίβες

Ενώ όλα κυλούσαν όμορφα στις διακοπές τους, κάποια στιγμή βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία εικόνα που τους τρόμαξε. Η τραγουδίστρια, μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως είδαν καρχαρία να κολυμπάει δίπλα τους και παρόλο που οι ντόπιοι διαβεβαίωσαν την ίδια και την οικογένειά της πως δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο, ο σύζυγός της δεν πείστηκε και έτσι βγήκε αμέσως από το νερό.

«Μόλις είδαμε καρχαρία. Λένε ότι είναι harmless, δεν πειράζει κανέναν, ότι είναι vegan, τρώει μόνο κοράλλια, αλλά η αλήθεια είναι πως αγάπη μου... ποιος βγήκε από το νερό;», είπε χαρακτηριστικά και απευθύνθηκε στον σύζυγό της, ο οποίος δήλωσε με την σειρά του: «Ήρθε στο 1,5 μέτρο, ο άλλος μας έλεγε είναι harmless. Ας ερχόταν να βουτήξει να τον διώξει, εγώ δεν τον είδα να...» με την καλή του να τον "πειράζει".

Δείτε επίσης: Με τζάκι στο σαλόνι, μεγάλη βεράντα και δωμάτιο βεστιάριο - Φωτογραφίες από το διαμέρισμά τους στην Αθήνα

Περισσότερες από τις αναρτήσεις που έχει κάνει από εκεί η τραγουδίστρια