Παρίσι 2024: Σάλος στο X/Twitter με τον γοητευτικό Ολυμπιονίκη, Thomas Ceccon, που κοιμάται δίπλα σε παγκάκι στο Ολυμπιακό Χωριό

Ξαπλωμένος με το σεντονάκι του στο γρασίδι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Thomas Ceccon
Instagram / Thomas Ceccon

Την ώρα που όλη η Ελλάδα ασχολείται με τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που διεξάγονται στο Παρίσι, το τρίτο σερί για εκείνον (δείτε εδώ ποιος είναι πραγματικά), σάλο έχει προκαλέσει στο εξωτερικό μία φωτογραφία που έχει γίνει viral στα social media με τον αθλητή κολύμβησης Thomas Ceccon.

Ο ίδιος πριν από μερικές ημέρες είχε σχολιαστεί έντονα εξαιτίας της γοητείας του, με τις γυναίκες να τον αποθεώνουν σε κάθε κοινωνική πλατφόρμα, ωστόσο αυτή τη φορά, το όνομά του συνδέθηκε με την εικόνα του στο πάρκο του Ολυμπιακού χωριού, όπου κοιμάται ξαπλωμένος στο γρασίδι.

Οι αντιδράσεις στο X/Twitter με την εικόνα κολυμβητή στο Ολυμπιακό χωριό

Πολλοί αναρωτιούνται στο X/Twitter εάν αυτό που αντικρίζουν είναι αληθινό, ενώ άλλοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν για τις συνθήκες διαβίωσης στον χώρο όπου μένουν οι αθλητές στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Ο αθλητής, πάντως, πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει για την εμπειρία του από το Ολυμπιακό χωριό:

«Δεν υπάρχει κλιματισμός στο χωριό, κάνει ζέστη, το φαγητό είναι κακό. Πολλοί αθλητές μετακινούνται για αυτόν τον λόγο. Δεν είναι άλλοθι ή δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα που ίσως δεν γνωρίζουν όλοι. Είμαι απογοητευμένος που δεν μπήκα στον τελικό, αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος. Είναι δύσκολο να κοιμηθείς τόσο τη νύχτα όσο και το απόγευμα. Συνήθως, όταν είμαι στο σπίτι, κοιμάμαι πάντα το απόγευμα. Εδώ πραγματικά παλεύω ανάμεσα στη ζέστη και το θόρυβο».

Ο Thomas Ceccon, οποίος είναι γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 2001 είναι κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στη μεγάλη διαδρομή 100 μέτρων ύπτιο και στην μικρή διαδρομή 4×100 μέτρων σκυταλοδρομία ελεύθερου. Είναι επίσης ο κάτοχος του ιταλικού ρεκόρ στη μεγάλη διαδρομή 50 μέτρων ύπτιο και 50 μέτρων πεταλούδα. Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022 στα 100 μέτρα ύπτιο και πρωταθλητής Ευρώπης του 2022 στα 100 μέτρα ύπτιο και στα 50 μέτρα πεταλούδα.

Στα 100 μέτρα ατομικό μικτή, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μικρών Διαδρομών του 2022 και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μικρών Διαδρομών του 2021. Στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, κέρδισε ένα ασημένιο μετάλλιο στα 4×100 μέτρα ελεύθερο, ένα χάλκινο μετάλλιο στα 4×100 μέτρα μικτή σκυταλοδρομία, κατετάγη τέταρτος στα 100 μέτρα ύπτιο και δώδεκα στα 100 μέτρα ελεύθερο. Στις 29 Ιουλίου 2024 κέρδισε το χρυσό στα 100 μέτρα ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Πηγή: Βικιπαίδεια