Ιωάννα Τούνη: Το τριψήφιο ποσό που έδωσε με την παρέα της για να φάει σε εστιατόριο της Αλβανίας

«Σας κλέψανε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Το τριψήφιο ποσό που έδωσε με την παρέα της για να φάει σε εστιατόριο της Αλβανίας

Στους Αγίους Σαράντα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη με φίλους της όπου κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Και φέτος η ξανθά επιχειρηματίας δεν σταματάει να ετοιμάζει βαλίτσες και να ταξιδεύει εντός και εκτός Ελλάδος έχοντας πάντα μαζί της το γιο της, Πάρη.

Αυτή την φορά έκανε roadtrip μέχρι την Αλβανία, όπου μένουν σε παραθαλάσσια περιοχή. Ήδη έχει δείξει το δωμάτιο που έχει νοικιάσει και όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι έπαθαν σοκ με το πόσο μικρό και απλό είναι, αφού τους έχει συνηθίσει σε εικόνες χλιδής με πισίνες και τζακούζι.

Οι στιγμές που περνάνε εκεί είναι πολύ χαλαρές με πολλές ώρες ξαπλωμένοι σε ξαπλώστρες στη θάλασσα, με βουτιές στα νερά και παιχνίδια με τον μικρό της. Βέβαια, δεν λείπουν και τα νυχτοπερπατήματα, έχοντας πάντα αφήσει κάποιον πίσω στο δωμάτιο για να προσέχει το παιδί. Ωστόσο, κάθεται λίγες ώρες στα μαγαζιά που πάνε για ποτό, καθώς δεν θέλει να τον αφήνει πολλές ώρες μόνο του.

Ο φίλος της λοιπόν Στιβ, με μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Instagram αποκάλυψε το τριψήφιο ποσό που έδωσαν όλοι μαζί για να φάνε σε εστιατόριο των Αγίων Σαράντα με θέα τη θάλασσα.

Πόσα έδωσε η Τούνη και οι φίλοι της στην Αλβανία για να φάνε;

Πήραν ο κάθε ένας από ένα κοκτέλ, ενώ συνέχισαν με χωριάτικη σαλάτα, πατάτες με σκόρδο και σαλάτα σίζαρ. Επίσης με πατάτες, τζατζίκι, κοτόπουλο, γαρίδες σαγανάκι, σουβλάκι με λαχανικά, μοσχάρι και χταπόδι. Για όλα αυτά, πλήρωσαν 204 ευρώ, δηλαδή περίπου στα 50 ευρώ το άτομα.

Στα σχόλια πολλοί είπαν πως "τους έκλεψαν" καθώς δεν είναι τόσο ακριβά στην Αλβανία. Άλλοι άλλοι ανέφεραν πως είναι γενικά ακριβά. Οι απόψεις όμως ήταν πολλές με ορισμένους να γράφουν πως για αυτά που πήραν καλή ήταν η τελική τιμή.