Εβελίνα Σκίτσκο: Παρελθόν πλέον τα μαλλιά που της είχαν κάνει στο GNTM - Πως είναι σήμερα η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια

Η κόρη της έχει μεγαλώσει πάρα πολύ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εβελίνα Σκίτσκο: Παρελθόν πλέον τα μαλλιά που της είχαν κάνει στο GNTM - Πως είναι σήμερα η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια

Την Εβελίνα Σκίτσκο την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM πριν από περίπου 5 χρόνια. Ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι, ενώ από την αρχή θεωρήθηκε από πολλούς φαβορί, παρόλο που έχασε την πρώτη θέση από την Ειρήνη Καζαριάν (δείτε επίσης πως είναι σήμερα).

Όταν μπήκε στο σπίτι των μοντέλων ήταν 18 ετών ωστόσο σε κάθε επεισόδιο η εξέλιξη της και η διαρκή ανοδική της πορεία της χάρισαν μια θέση στον τελικό. Μπορεί μάλιστα να είχε κάνει χαμό στο make over αφού την έβαλαν να κόψει τα μαλλιά της καρέ και να τα βάψει ξανθά, ωστόσο, στο τέλος η αλλαγή αυτή της άρεσε.

Πως είναι σήμερα η Εβελίνα Σκίτσκο από το GNTM

Η Εβελίνα είναι μια υπέροχη μαμά μιας κόρης που σήμερα είναι 6 ετών. Της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και περνάει πολύ χρόνο μαζί της. «Όταν έμεινα έγκυος ήμουν 18 χρονών παιδί. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο. Γνώριζα ότι με τον Ανδρέα δε θα μπορούσα να κάνω οικογένεια. Δεν ταιριάζαμε τόσο ως χαρακτήρες. Όταν είδα ότι συνεχίσαμε να μην πηγαίνουμε καλά, τότε πήρα την απόφαση να χωρίσουμε. Μεγάλωσα μόνη με τη μαμά μου. Οπότε γνώριζα πως ό,τι και να συμβεί, θα μπορέσω να σταθώ. Χώρισα με τον Ανδρέα όταν το παιδί ήταν λιγότερο από τριών μηνών. Όταν έχεις ένα τέτοιο πρότυπο, όπως η μαμά μου, που έχει περάσει πολλά και πάντα ήταν μόνη, λες πως όλα θα πάνε καλά», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Σήμερα η Εβελίνα Σκίτσκο είναι 26 χρονών και έχει στα μαλλιά της το ίδιο στιλ με αυτό πριν μπει στο GNTM και ξεκινήσει η καριέρα της στο χώρο της μόδας. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλές φωτογραφίες της από την καθημερινότητα της αλλά και από τις δουλειές της. Μάλιστα, συνεργάζεται με το πρακτορείο της Έλενας Χριστοπούλου.