Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Φωτογραφίες από το πέτρινο εξοχικό του σπίτι στο Πήλιο - Διώροφο με θέα όλο το βουνό και τζάκι

Εκεί κάνει διακοπές με τους φίλους του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Φωτογραφίες από το πέτρινο εξοχικό του σπίτι στο Πήλιο - Διώροφο με θέα όλο το βουνό και τζάκι

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα εξοχικά σπίτια στο Πήλιο και συγκεκριμένα στις Μηλιές. Εκεί μάλιστα περνάει τις περισσότερες γιορτές, καλώντας μάλιστα όλους τους φίλους του. Για παράδειγμα το περασμένο Πάσχα κάλεσε πολλούς φίλους του από την τηλεόραση και έγινε χαμός (δείτε φωτογραφίες).

Όποτε θέλει να ηρεμήσει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις ταξιδεύει με την σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου στις Μηλιές όπου απολαμβάνουν τις ομορφιές που διαθέτει το σπίτι του. Είναι μέσα στο καταπράσινο και βλέπει από τον κήπο σχεδόν όλο το βουνό.

Αυτό είναι το εξοχικό σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στις Μηλιές Πηλίου

Πρόκειται για μια πέτρινη διώροφη μονοκατοικία μακριά από την πολυκοσμία. Διαθέτει έναν τεράστιο επίσης πέτρινο κήπο τον οποίο έχουν στολίσει με πολλά λουλούδια και έπιπλα εξωτερικού χώρου για να χαλαρώσουν βλέποντας την θέα. Πρωί ή βράδυ είναι μοναδική όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εξοχικό σπίτι Πήλιο

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σπίτι

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εξοχικό Πήλιο

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αλλά και η σύζυγός του έχουν δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από το πανέμορφο σπίτι που ειδικά τον χειμώνα με τα χιόνια είναι ονειρικό.

Όσον αφορά το εσωτερικό του σπιτιού είναι επίσης παραδοσιακό με το λευκό τζάκι να τραβάει όλα τα βλέμματα. Αυτό είναι το αγαπημένο τους σημείο για να χαλαρώσουν την χειμερινή περίοδο.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σπίτι Πήλιο

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει κερδίσει το Βραβείο Νέου Δημιουργού της Ένωσης Θεατρικών Κριτικών για την παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη που ανέβηκε από το ΚΘΒΕ το 2003, το Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία Πέντε λεπτά ακόμα (2006) και το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική προσαρμογή του μυθιστορήματος, Το 10 του Μ. Καραγάτση

. Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Ο κίτρινος φάκελος, Φάκελος Αμαζών, Βαμμένα κόκκινα μαλλιά, Ο χήρος η χήρα και τα χειρότερα, Η εκτέλεση, Το γελοίον του πράγματος, Αραχτοί και λάιτ, Δέκα μικροί Μήτσοι, Εις θάνατον, Η αγάπη άργησε μια μέρα, Εγκλήματα, Σκυλίσια ζωή, Το 10, Είσαι το ταίρι μου, Κόκκινος κύκλος, Αχ και να 'ξερες, Επτά θανάσιμες πεθερές, 10η εντολή, Babalou,10η εντολή, Εντιμότατοι κερατάδες, Safe Sex TV Stories, Εργαζόμενη γυναίκα, Με λένε Βαγγέλη, Δια ταύτα, Τα καλύτερά μας χρόνια, Καρτ ποστάλ και Τα Νούμερα.