Mente Fuerte: Το τραγούδι που έγραψε για την Μαρία Σολωμού - Το "video clip" με την ίδια στην παραλία με κόκκινο μαγιό

Το video στο Tik Tok έχει γίνει ήδη viral

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Mente Fuerte γνωστός και ως Big daddy είναι έγινε ευρέως γνωστός στην ελληνική μουσική σκηνή ύστερα από την κυκλοφορία του σινγκλ "Caliente" σε συνεργασία με τον Hawk και τον Baghdad τον Ιούνιο του 2019. Εδώ και μήνες λέγεται πως διατηρεί σχέση με την Μαρία Σολωμού, παρόλο που ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε επίσης διαψεύσει κάτι (ακόμα και η ίδια η ηθοποιός).

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, ο καλλιτέχνης μοιράστηκε στο προφίλ του στο Tik Tok ένα τραγούδι που έγραψε για τα μάτια και μόνο της αγαπημένης του. Στο video πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η Σολωμού φορώντας κόκκινο μαγιό.

Το τραγούδι του Mente Fuerte για την Μαρία Σολωμού

Το βίντεο είναι από τις κοινές καλοκαιρινές διακοπές που κάνει το ζευγάρι. Σε αυτό η Μαρία Σολωμού χορεύει αισθησιακά είτε ξαπλώνει στην αιώρα με την σκυλίτσα της. Στο τέλος βγάζει το πάνω μέρος του μαγιό της.

Δείτε επίσης: «Μη γελάς ρε μα@@@α! Είσαι ένας ψεύτης! Θα κατέβω κάτω και θα τη σπάσω» - Σε έξαλλη κατάσταση η Σολωμού φώναζε για ώρα στον Mente Fuerte

Μπορείτε μάλιστα να μπείτε στο προφίλ του Youweekly στο Instagram και να πατήσετε αν σας άρεσε ή όχι το τραγούδι.

Νούμερο ένα θαυμάστρια του η Σολωμού

Σταθερός παρτενέρ στις συναυλίες της Δέσποινας Βανδή για τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία είναι ο Mente Fuerte, που συνοδεύει κάθε της εμφάνιση σε όλη την Ελλάδα. Έτσι και στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας, ο τράπερ έδωσε δυναμικό «παρών» στη σκηνή, ωστόσο την παράσταση έκλεψε μία γυναίκα που τον παρακολουθούσε με πλατύ χαμόγελο από τις κερκίδες. Ο λόγος φυσικά για τη Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός βρισκόταν για ακόμα μια φορά ανάμεσα στις θαυμάστριες του Mente Fuerte και παρότι κράτησε χαμηλούς τόνους, ο φακός την «έπιασε» να τον καμαρώνει. Μπορεί η Μαρία Σολωμού να μην έχει ξεκαθαρίσει αν είναι μόνο φίλοι ή κάτι παραπάνω, ωστόσο τα μάτια λένε πολλά περισσότερα απ' όσα έχουν δηλώσει και οι δύο. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Μαρία ΣολωμούMente FuerteΔέσποινα Βανδή Mente FuerteΜαρία Σολωμού