Παντελής Τουτουντζής: Τρυφερές αγκαλιές στην πισίνα με τον σύντροφό του, Νάσο - Ετοιμάζουν το γάμο τους στην Κρήτη

Έτσι περνάνε τις ημέρες τους λίγο πριν την μεγάλη ημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Παντελής Τουτουντζής ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό του, Νάσο, στην Κρήτη και συγκεκριμένα δίπλα στα Μάταλα. Μαζί με τον αγαπημένο του εδώ και πολλά χρόνια έχουν μαζί δυο παιδιά τα οποία λατρεύουν. Μάλιστα για τα παιδιά του ο haitstylist έχει πει:

«Στα παιδιά μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό να έχουν δύο μπαμπάδες. Έρχεται ο γιος μου, ο Αχιλλέας και λέει: “Μπαμπά, εμείς έχουμε δύο μπαμπάδες, ενώ ο Ιάσωνας ο κολλητός μου, έχει μπαμπά και μαμά”. Του είπα: “πολύ σωστά το λες, όπως υπάρχουν οικογένειες με δύο μαμάδες και οικογένειες μονογονεϊκές. Ο στόχος μας είναι να είστε ευτυχισμένοι! Θα σας αγαπάμε πιο πολύ κι από την ζωή μας».

Εδώ λοιπόν και μερικές ημέρες το ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη όπου ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο. Παράλληλα ωστόσο, απολαμβάνει και τις καλοκαιρινές του διακοπές. Όταν βρίσκουν ελεύθερο χρόνο από τα ραντεβού, κάνουν βουτιές στην πισίνα ή την θάλασσα αλλά και βραδινές εξόδους.

Η τρυφερή ανάρτηση του Παντελή Τουτουντζή με τον σύντροφό του

Ο Παντελής Τουτουντζής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε μια πάρα πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον αγαπημένο του. Δημοσίευσε φωτογραφίες από τις τρυφερές αγκαλιές τους και τα παιχνίδια τους στην πισίνα αλλά και από το όμορφο ξενοδοχείο που μένουν.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες λεπτομέρειες για τον γάμο του - «Τα παιδιά μας θα είναι παρανυφάκια, θα γίνει στη Νότια Κρήτη»

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου.

Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου. Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα… Δεν μπορώ, μουδιάζω», έχει πει ο Παντελής Τουτουντζής για τον σύντροφό του.