Έλενα Ασημακοπούλου: Ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο από τον Τσιρίλο - Αυτός είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας σύντροφός της

Οι πρώτες κοινές διακοπές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ήταν Ιούνιος 2022 όταν Έλενα Ασημακοπούλου και Μπρούνο Τσιρίλο ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους με μια ανάρτηση στο Instagram. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2017 ενώ το 2010 απέκτησε την κόρη του Μαρία-Ροζάρια και το Μάιο 2018, πραγματοποίησε το θρησκευτικό του γάμο. Πλέον οι σχέσεις τους είναι καλές για χάρη της κόρης τους στην οποία έχουν μεγάλη αδυναμία.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Έλενας Ασημακοπούλου

Έχοντας περάσει 2 χρόνια από το διαζύγιο, η ηθοποιός φαίνεται πως έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με την Reallife με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου βρίσκεται σε σχέση με πρώην μπασκετμπολίστα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο σύντροφός της είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας και επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Κώστας Τσαρτσαρής. Οι δυο τους ζουν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού δεν θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή. Πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι με έντονη χημεία και κοινή στάση ζωής.

Έλενα Ασημακοπούλου σύντροφος
Φωτογραφία αρχείου ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Μάλιστα, Κώστας Τσαρτσαρής είναι πατέρας δυο παιδιών (διδύμων) που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Λίνα Παπαδημητρίου.

Πρόσφατα μάλιστα ξεκίνησαν και τις πρώτες καλοκαιρινές τους διακοπές. Ταξίδεψαν αρχικά στην πανέμορφη Ελαφόνησο, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν στην Φολέγανδρο.

Δείτε επίσης: «Ξύπνησε σήμερα με διάθεση να ασχοληθεί με εμένα και το παιδί μου...» - Το ξέσπασμα της για τα ψευδή δημοσιεύματα για την περιουσία της


Σχετικά με τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της η Έλενα Ασημακοπούλου έχει πει σε συνέντευξή της: «Σε πολλές φάσεις όταν μιλάω στην κόρη μου, μου θυμίζω τη μητέρα μου. Είμαι πολύ παραδοσιακή και παραπονιάρα μαμά. Ενημερώνω πάντα τον πρώην σύζυγό μου για ό,τι αφορά το παιδί. Μιλάει συνέχεια με τον πάτερα της. Είναι αναμενόμενο να της λείπει ο πατέρας της γιατί δε ζει εδώ. Όταν έρχεται ο Μπρούνο είναι 100% εκεί, αλλά εμείς έχουμε η μία την άλλη».