Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου - Το αποκάλυψαν οι φωτογραφίες στο Instagram

Γενέθλια για την κόρη τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2019 ενώ τον θρησκευτικό έκαναν τον Ιούλιο του 2011. Μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά τα οποία λατρεύουν. Ο λόγος για τον τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα που είναι τριών ετών.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος λοιπόν από το Παρίσι που βρίσκεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποκάλυψε με αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως η κόρη του Αιμιλία σήμερα Σάββατο 3/8 γίνεται 9 ετών.

Η ανάρτηση του Βασίλη Σπανούλη για τα γενέθλια της κόρης του

Ο Βασίλης Σπανούλης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους δυο φωτογραφίες με την Αιμιλία, η οποία όπως είδαμε έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δυο της γονείς. Είναι μια κούκλα!

Δείτε επίσης: «Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου, μου χάρισε...» - Η αποκάλυψη του Βασίλη Σπανούλη για την 7η εγκυμοσύνη και την Ολυμπία Χοψονίδου

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπία Χοψονίδου κόρη

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι τους

Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης έχουν στεγάσει την οικογένεια τους σε ένα πολύ όμορφο και ευρύχωρο σπίτι για να χωράνε και οι 8, ενώ όταν έχουν επισκέψεις να είναι όλοι τους άνετοι.

Πρόκειται για ένα απλό και κυρίως πολύ άνετο σπίτι, διαμορφωμένο για τις ανάγκες των έξι παιδιών τους. Ξεχωρίζουν οι μεγάλοι άνετοι καναπέδες στο ευρύχωρο σαλόνι τους, αλλά και η τραπεζαρία όπου χωράνε να φάνε και οι 8. Τεράστιος είναι και ο κήπος στην διώροφη μονοκατοικία τους. Έχει γκαζόν αλλά και κούνιες για να μπορούν τα παιδιά να παίζουν άνετα.

Βασίλης Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου

Βασίλης Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου σπίτια

Βασίλης Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι