Τζούλια Καραγιάννη: Πως είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του Power of love - Αγνώριστη στις φωτογραφίες της στο Instagram

Παραμένει ωστόσο κούκλα όπως και τότε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζούλια Καραγιάννη: Πως είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του Power of love - Αγνώριστη στις φωτογραφίες της στο Instagram

Την Τζούλια Καραγιάννη την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power of love. Ήταν μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες μέσα στο σπίτι του έρωτα και απασχόλησε αρκετά με διάφορα γεγονότα που σημειώθηκαν. Μάλιστα, στο παιχνίδι τα είχε με τον κρητικό Μιχάλη Κάββαλο με τον οποίο ωστόσο χώρισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Περίπου δυο χρόνια μετά η μελαχρινή καλλονή έβαλε συμμετοχή και στο Love Island, από όπου αποχώρησε λίγες ημέρες μετά έπειτα από μια ψηφοφορία που έγινε ανάμεσα στους παίκτες.

Τι κάνει σήμερα η Τζούλια Καραγιάννη

Σήμερα η Τζούλια Καραγιάννη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media έχοντας ένα δυνατό προφίλ στο Instagram όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της οι οποίες εντυπωσιάζουν. Ασχολείται με τα social media κάνοντας συνεργασίας, ενώ εργάζεται και ως μοντέλο.

Μάλιστα, έκανε και μια αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού όπως είχε αποκαλύψει εδώ και πολλά χρόνια, προχώρησε σε πλαστική επέμβαση στη μύτη της.



Tι βλέπουμε όμως στο νέο Power of love

Η Κατερίνα Καραβάτου μας καλωσορίζει στο πιο χαρμόσυνο event του καλοκαιριού! Στο ανανεωμένο και πιο fun από ποτέ, Power of love, όπου άντρες και γυναίκες αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι και πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης! Η διαδικασία είναι απλή και γνώριμη και μας θυμίζει τους κανόνες και τη γοητεία του… φλερτ που έχουμε πια ξεχάσει!

Στη χαλαρή ατμόσφαιρα του σπιτιού οι υποψήφιοι ερωτοχτυπημένοι συστήνονται, συζητούν και αφιερώνουν χρόνο για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο! Μέσα από διασκεδαστικές αποστολές, οι πρωταγωνιστές του Power of love μπορούν να δείξουν τις δεξιότητές τους, να διεκδικήσουν σημαντικά έπαθλα αλλά και να απολαύσουν λίγο περισσότερο τη συντροφιά που θα επιλέξουν.

Στο πλευρό τους, η Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία οι παίκτες θα μπορούν να συζητούν, να σχολιάζουν όσα ζουν μέσα στο σπίτι, αλλά και να αναλύουν μαζί ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις. Το καλοκαίρι θέλει ήλιο, θάλασσα και αγάπη! Εσείς φροντίστε για τα πρώτα δύο, το τελευταίο το αναλαμβάνει το Power of love.