Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η Αργυρώ του Σασμού όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Οι πόζες με μικροσκοπικά μαγιό στην παραλία

Το πρώτο καλοκαίρι με τον σύντροφό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη την αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά Σασμός ως Αργυρώ. Πλέον είναι από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς και μάλιστα έχει ήδη κλείσει για να συμμετέχει σε νέα σειρά από την καινούργια τηλεοπτική σεζόν - δείτε σε ποια.

Όσον λοιπόν επιτυχημένα πάνε τα επαγγελματικά της άλλο τόσο θα λέγαμε και τα προσωπικά της. Μετά τον χωρισμό της βρήκε ξανά τον έρωτα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ ο νέος σύντροφός της είναι ο Γιώργος Ζώης.

Ο Γιώργος Ζώης είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός, ένας καλλιτεχνικός άνθρωπος γενικότερα και πολύ ταλαντούχος. Δεν διαθέτει λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς δεν του αρέσει να προβάλλει την προσωπική του ζωή, ενώ επιθυμεί να εκφράζει στοιχεία του χαρακτήρα του μόνο για τη δουλειά του, με την οποία θέλει να απασχολεί περισσότερο τα media. Αυτά είναι και κάποια από τα στοιχεία που γοήτευσαν την σύντροφό του.

Τι πρώτο καλοκαίρι μαζί και οι φωτογραφίες της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη με μαγιό

Φέτος είναι το πρώτο καλοκαίρι που περνάει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τον σύντροφό της. Μετά από μια απαιτητική χρονιά γεμάτη γυρίσματα και άλλες συνεργασίας, η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της πλάι στο κύμα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Σε κάποιες από αυτές, την είδαμε να ποζάρει με μικροσκοπικά μαγιό και να εντυπωσιάζει με το σώμα της.


Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης - Καρόλου Κουν (2013). Όπως έχει δηλώσει η ίδια, έχασε τη μητέρα της όταν ήταν 16 ετών. Για συναισθηματικούς λόγους έχει προσθέσει το επίθετο της μητέρας της, Φαμέλη. Ως ηθοποιός, έχει μιλήσει για τους πενιχρούς μισθούς στο θέατρο αλλά και τις δυσκολίες που βίωσε η ίδια στην προσπάθειά της να αντεπεξέλθει.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Ηρωίδες, Η Ζωή εν Τάφω, Άγριες Μέλισσες, Σιωπηλός Δρόμος, Αλέξανδρος & Δημήτριος Υψηλάντης, Σασμός.