Νίκος Οικονομόπουλος: «Αυτός πρέπει να είναι χαζός! Χαζός είσαι ε;» - Η αντίδραση του όταν του πέταξαν αναπτήρα

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Για ακόμα μια φορά ο Νίκος Οικονομόπουλος ενοχλήθηκε όταν κάποιος από το κοινό στην συναυλία του, του πέταξε αναπτήρα αλλά και τα γυαλιά ηλίου του. Ο τραγουδιστής σταμάτησε τη μουσική και του απάντησε ενοχλημένος αλλά όχι νευριασμένος αφού πλέον έχει καταντήσει κουραστικό να πετάνε στους καλλιτέχνες ότι βρουν μπροστά τους.

Για παράδειγμα πριν μήνες ο Χρήστος Μάστορας σταμάτησε για λίγο το πρόγραμμα του γιατί θαμώνας έψαχνε την κάλτσα του με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να γίνει έξαλλος πάνω στην σκηνή.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Στα social media αναρτήθηκαν δυο βίντεο - τα οποία έγιναν αμέσως viral - με τον Νίκο Οικονομόπουλο να απαντάει για το περιστατικό. Αρχικά το πρώτο δείχνει την αντίδραση του όταν από το κοινό του πέταξαν τον αναπτήρα αλλά και τα γυαλιά. «Αυτός πρέπει να είναι χαζός. Χαζός είσαι ε; Εσύ πετάς τον αναπτήρα; Μπράβο, συγχαρητήρια, πάρε τα γυαλιά σου», ακούγεται να λέει.

@maira_tzin

#ofy #ofyou #οικονομοπουλος #νικοςοικονομοπουλος #συναυλία #ekptotosaggelos #summertour2024 #nikosoikonomopoulos #oikonomopoulos #kalamata #onlyforyou #fyp #εκπτωτος_αγγελος

♬ πρωτότυπος ήχος - maira

Στο δεύτερο βίντεο, ο Νίκος Οικονομόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα καθώς όπως είπε δεν θέλει να βγουν πάλι και να πουν πως ο Οικονομόπουλος πάλι σε κάποιον φωνάζει στην συναυλία του.

«Επειδή μας γράφετε στα κινητά συνέχεια και βγάζετε διάφορα πράγματα, πολλές φορές βγαίνει προς τα έξω κάτι άλλο ή κάποιοι άλλοι θέλουν να περάσουν. Πριν λίγα λεπτά εδώ πέρα κάποιος φίλος μας, μου πέταξε έναν αναπτήρα. Δηλαδή πρέπει να δεχόμαστε τους αναπτήρες στο κεφάλι μας; Δηλαδή όποιος το έκανε, δεν πρέπει να το ξανακάνει. Τόσο απλά. Μην το ξανακάνετε, δεν είναι ωραίο πράγμα. Δεν το κάνω για το χειροκρότημα. Αλλά μην βγάλουν αύριο πάλι στο TikTok ότι πάλι κάποιου φώναξε ο Οικονομόπουλος», είπε ο τραγουδιστής.

@nikosoikonomopoulostv

@vanessa💌 Την υπομονή σου να είχα Νίκο #oikonomopoulos #oikonomopoulostv #nikosoikonomopoulos #fyp #mpesfy #foryoupage #ekptotosaggelostour #ekptotosaggelos #summertour2024 #greektiktok

♬ Psahno Na Vro - Nikos Oikonomopoulos