Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει για την απιστία: «Είμαι βόδι, δεν τα καταλαβαίνω! Το ήξερε όλη η Ελλάδα κι εγώ...»

«Αρνούμαι να ζηλέψω! Αν είναι να φύγει, θα φύγει...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή που παρουσιάζει η Μαρία Σολωμού στο YouTube. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν από καρδιάς για πολλά θέματα, από την οικογενειακή τους ζωή, τις πρόσφατες πυρκαγίες στην Πάρνηθα, την πολιτική, τον έρωτα και την απιστία.

Μεταξύ άλλων η Μαριάννα Τουμασάτου ξεκαθάρισε τη στάση της για τα εμβόλια του Covid, τους λόγους που αρνήθηκε να ασχοληθεί με την πολιτική, παρά τις προτάσεις που είχε, ενώ τόνισε πως πλέον αρνείται να ζηλέψει, καθώς ξέρει ότι δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Παράλληλα τονίζει πως οι κρίσεις κάνουν μόνο καλό στις σχέσεις, που είτε τελειώνουν και αφήνουν χώρο σε κάτι καλύτερη, είτε δυναμώνουν.

Δείτε επίσης: Μαριάννα Τουμασάτου: Η εξομολόγηση για τον Αλέξανδρο Σταύρου - «Από την μέρα που τον ερωτεύτηκα ήθελα να...»

Η Μαριάννα Τουμασάτου για τον έρωτα, τη ζήλια και την απιστία

«Ο έρωτας πηγαινοέρχεται. Στις μεγάλες κρίσεις που περνάνε τα ζευγάρια είναι για καλό μόνο, γιατί ή θα δοθεί ένα τέλος, αν πρέπει να δοθεί -γιατί ενίοτε είναι απαραίτητο- ή θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και θα πας στο επόμενο επίπεδο, στην επόμενη πίστα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Σε ερώτηση για τη ζήλια, η Μαριάννα Τουμασάτου σημειώνει πως: «Αρνούμαι να ζηλέψω. Εάν θέλει να πάει κάπου, ώρα καλή στην πρύμνη του και αέρα στα πανιά του. Θα στεναχωρηθώ, θα πέσω κάτω να πεθάνω αλλά δεν μπορώ να χαλάσω την κάθε μέρα μου για τη στιγμή που μπορεί κάτι να γίνει και να φύγει. Αν είναι να φύγει, θα φύγει».

«Έτσι κι αλλιώς εγώ είμαι βόδι, δεν τα καταλαβαίνω. Και στο παρελθόν που με έχουν απατήσει το ήξερε όλη η Ελλάδα κι εγώ... Αντιδρούσα με διάφορους τρόπους, με φωνές, με “γεια σας”, με χιούμορ», κατέληξε η Μαριάννα Τουμασάτου αναφερόμενη στην απιστία.