Κώστας Λεφάκης για Λίτσα Πατέρα: «Οι μεγάλες κυρίες καλό είναι να αποσυρθούν από την τηλεόραση»

«Ίσως θέλουν έναν νεότερο άνθρωπο, μία νεότερη κοπέλα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης για Λίτσα Πατέρα: «Οι μεγάλες κυρίες καλό είναι να αποσυρθούν από την τηλεόραση»

O Κώστας Λεφάκης βρέθηκε καλεσμένος στο νέο βίντεο της Νάνσυς Παραδεισανού, όπου ανέλυσε τις δυσκολίες αυτές της περιόδου. Πέρα απ' τον ανάδρομο Ερμή, ωστόσο, ο αστρολόγος σχολίασε την απομάκρυνση της Λίτσας Πατέρα από το «Πρωινό» και την κατάσταση της τηλεόρασης σήμερα.

Αρχικά ο αστρολόγος τόνισε πως τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι δύσκολα οικονομικά και η ακρίβεια θα συνεχιστεί. Ο Κώστας Λεφάκης αναφέρθηκε επίσης και σε μία μετάβαση του μοντέλου της τηλεόρασης, καθώς και της αστρολογίας.

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα: Το επόμενο βήμα της αστρολόγου μετά από 34 χρόνια στο πρωινό του ΑΝΤ1

Οι δηλώσεις του Κώστα Λεφάκη για τους αστρολόγους και τη Λίτσα Πατέρα

«Άλλο η αστρολογία και άλλο οι αστρολόγοι. Η αστρολογία είναι ένα δύσκολο μαθηματικό βιβλίο που το αγαπάει ο κόσμος και επιβίωσε μες στους αιώνες γιατί εμπεριέχει γνώση και αλήθεια. Οι εκπρόσωποί της, χωρίς να είναι κακοί άνθρωποι, δεν είναι πάντα τόσο ικανοί για να προβλέψουν. Πάντα ήταν αμφισβητούμενη, κατά περιόδους ήταν δημοφιλής και κατά περιόδους όχι. Το έχω ζήσει πολλές φορές. Το 2023 έκλεισα 50 χρόνια. Όταν πρωτοπαρουσιάστηκα στην ΕΡΤ στα Κυριακάτικα με ρουμπρίκα “Πρόβλεψη”, έγινε μεγάλος σεισμός. Σου λέει “αστρολογία στη δημόσια τηλεόραση”;», δήλωσε ο Κώστας Λεφάκης.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να μην είναι στον ΑΝΤ1 η Λίτσα Πατέρα, μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό, ο Κώστας Λεφάκης σημείωσε: « Η Λίτσα Πατέρα, κάποια στιγμή, λογικό είναι να αποσυρθεί. Είναι μία γυναίκα που έγραψε ιστορία, τόσα χρόνια από το ’91 μέχρι σήμερα. Ο κύκλος μεγάλωσε, έκλεισε, εξελίσσονται νέοι άνθρωποι, μπορεί να έρθει μία εποχή που να μη θέλουν για κάποιο διάστημα αστρολογία. Και δεν είναι ότι δεν θέλουν την αστρολογία αλλά την εκπρόσωπο της αστρολογίας. Ίσως θέλουν έναν νεότερο άνθρωπο, μία νεότερη κοπέλα. Εγώ νομίζω ότι οι μεγάλες κυρίες καλό είναι να αποσυρθούν, όπως έχω αποσυρθεί κι εγώ και δεν εμφανίζομαι πια στην τηλεόραση. Ενδεχομένως κάποιοι να μη θέλουν την παρουσίαση μου στην πρωινή τηλεόραση, γιατί η πρωινή τηλεόραση είναι περισσότερο ψυχαγωγική, παρά ενημέρωση. Με λένε δυσοίωνο, γιατί λέω αλήθειες».