Άντζελα Δημητρίου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της εγγονής της – Περήφανη γιαγιά

Τα γιόρτασε μαζί με την κόρη της και τον γαμπρό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/angeladimitriou_official
Instagram/angeladimitriou_official

Χαμογελούν ξανά και αγκαλιασμένες η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το δείξουν από ένα πάρτι γενεθλίων. Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που η ζωή τους άλλαξε για πάντα, όταν ήρθε στον κόσμο η εγγονή της τραγουδίστριας, που αναμένεται να πάρει και το όνομά της.

Φυσικά το γιόρτασαν μαζί σε έναν χώρο ντυμένο στα ροζ, αφιερωμένο στη μικρή τους πριγκίπισσα. Στον απόηχο της γιορτής, η Άντζελα Δημητρίου πόζαρε μαζί με την αγαπημένη της εγγονή και της υποσχέθηκε πως η γιαγιά της θα είναι πάντα στο πλευρό της.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: «Σ’ αγαπώ μικρό μου!» - Ρίγη συγκίνησης με τις φωτογραφίες από την βάφτιση και τις σχολικές παραστάσεις της Όλγας Κιουρτσάκη

Η τρυφερή αφιέρωση της Άντζελας Δημητρίου στην εγγονή της

«Πριν από 1 χρόνο τέτοια μέρα ανυπομονούσα να σε γνωρίσω πριγκίπισσά μου! Να θυμάσαι ότι η γιαγιά σου είναι εδώ,να σε θαυμάζει... να σε κακομαθαίνει... να σε λατρεύει... και να σε νοιάζεται για πάντα! Η γιαγιά σου, Αγγελική», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου, απευθυνόμενη στην εγγονή της.

Άντζελα Δημητρίου

Παράλληλα έδωσε ευχές και στην κόρη της, μαζί με τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, δείχνοντας έτσι πως οι δύσκολες στιγμές των προηγούμενων μηνών ανήκουν στο παρελθόν. «Παιδιά μου να είστε γεροί και δυνατοί, να την καμαρώνετε και να την μεγαλώνετε με απέραντη αγάπη», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στη συνέχεια.

Δείτε την ανάρτηση:

Μητέρα και κόρη πέρασαν ένα διάστημα απομακρυσμένες, ωστόσο πλέον είναι αχώριστες και η καλλιτέχνιδα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει για την σχέση τους: «Έχω χώρο στην καρδιά μου για την εγγόνα μου, την κόρη μου και τον αδερφό μου, αυτοί που μου έχουν μείνει από την οικογένειά μου. Είναι όλα μια χαρά, μην ξεχνάς ότι ένα παιδί πάντα μετανιώνει και θέλει τη μάνα του. Άρα λοιπόν αφού η κόρη μου με αγαπάει και την αγαπάω πάρα πολύ, σίγουρα ένα πλασματάκι που μας ήρθε στην οικογένεια πρέπει να το αγαπάμε, να το αγκαλιάσουμε, να το φροντίσουμε, όσο μπορούμε»