Ιωάννα Τούνη: Στην Αλβανία με τον γιο της, Πάρη – Ξεκίνησε το roadtrip με φίλους της

Δεν έχουν τέλος τα ταξίδια της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Ξέγνοιαστες στιγμές για την Ιωάννα Τούνη, που μπορεί να έχει γίνει μανούλα, αλλά δεν σταματάει να γυρίζει την Ελλάδα και τον κόσμο. Αντιθέτως, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό και οργανώνει σχέδια με πιο πρόσφατο ένα roadtrip για το Σαββατοκύριακο.

Η influencer βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες για επαγγελματικούς λόγους και με αυτή την αφορμή αποφάσισε να αναχωρήσει για ένα κοντινό προορισμό. Όχι τόσο κοντινό, όσο η Χαλκιδική, καθώς αυτή τη φορά ετοίμασε τις βαλίτσες της για την Αλβανία.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Κοιμούνται πάνω σε βανάκι - Για κάμπινγκ σε απόμερη παραλία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό Πάρη

Δεν ακολούθησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την Ιωάννα Τούνη στο ταξίδι της

Η Ιωάννα Τούνη δεν είχε μαζί της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε αυτό το ταξίδι, αλλά τον γιο της και παρέα από φίλους της. Τους τελευταίους μήνες ο Πάρης έχει γίνει σταθερός συνταξιδιώτης της.

Την αποκάλυψη έκανε η influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο προσπαθούν να βάλουν τις βαλίτσες τους μέσα στο αυτοκίνητο και τεστάρουν τις ικανότητές τους στο... tetris.

Δείτε το βίντεο:

Ο γιος της Ιωάννας Τούνη είναι μαζί της σχεδόν σε κάθε ταξίδι και χαρακτηριστικό είναι πως πολλοί followers της αναρωτιούνται αν ο Πάρης έχει κάνει περισσότερα κάνει περισσότερα ταξίδια από εκείνους. Μόλις τις τελευταίες εβδομάδες από τη Σύρο πήγε στη Μύκονο, από εκεί στη Σαντορίνη και έπειτα στην Κέρκυρα.

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές της με τον γιο της, Πάρη, και λάμπει από ευτυχία. «Το καλοκαίρι μας», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.