O Ζερόμ Καλούτα απαντάει στα αρνητικά σχόλια της Eurovision: «Είμαι δημιουργός, οι άλλοι είναι για να σχολιάζουν…»

«Όλοι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται, απλά περιμέναμε να τελειώσει...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Ζερόμ Καλούτα ήταν καλεσμένος του Γιώργου Κουβαρά στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπειρία της Eurovision, καθώς και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τον ελληνικό σχολιασμό μαζί με τον Θανάση Αλευρά.

«Η Eurovision ήταν μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία, φανταστική και ολοκληρωμένη. Πήγαμε εκεί με τον Θανάση Αλευρά για να σχολιάσουμε για την Ελλάδα και για τη συμμετοχή μας, για τη Μαρίνα μας. Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Η κατάσταση ήταν τεταμένη πρώτα απ’ όλα επειδή είχαμε πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας. Λόγω αυτού του πράγματος υπήρχε αυξημένη ασφάλεια, πορείες που γίνονταν υπέρ της Παλαιστίνης, η συμμετοχή του Ισραήλ είχε πάρα πολλή ασφάλεια και υπήρχε μία τσίτα», δήλωσε αρχικά ο Ζερόμ Καλούτα.

Δείτε επίσης: «Κόλαφος» η Δάφνη Μπόκοτα για Αλευρά-Καλούτα: «Δεν χρειάζεται εμπειρία για να πεις “Καληνύχτα”»

Τα προσωπικά σχόλια που ενόχλησαν τον Ζερόμ Καλούτα

Όσον αφορά τις κριτικές, ο Ζερόμ Καλούτα σημείωσε πως: «Η κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη. Αν μιλούσαμε την πρώτη εβδομάδα, θα έλεγα άλλα. Καθώς περνάει ο καιρός, δεν βλέπω τα πράγματα με όρους δίκαιου ή άδικου. Αυτή είναι η δουλειά μας, ανήκω στο δημιουργικό κομμάτι, είμαι δημιουργός για τραγούδια, μουσική, ρόλους. Οι άλλοι, δουλειά τους είναι να σχολιάζουν, αυτό είναι λογικό».

«Εμένα με διαλέγει κάποιος και μου λέει: “Έλα εδώ να δώσεις τη δική σου οπτική”. Αυτό μπορεί να μην αρέσει, δεν είναι κακό και ποτέ δεν ήταν. Για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω κάτι, για τα προσωπικά, γιατί υπήρξαν πολλά. Περίμενα λίγο λιγότερα. Ενοχλήθηκα πολύ, δεν ήταν ευχάριστο και όχι τόσο για μένα, όσο για τους δικούς μας ανθρώπους, έχουμε συνεργάτες, φίλους, περίγυρο... Βέβαια όλοι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται και από κάποιο σημείο και μετά, απλά περιμέναμε να τελειώσει», συμπλήρωσε ο Ζερόμ Καλούτα, για να καταλήξει ότι θα ξαναπήγαινε στη Eurovision, αν του ζητηθεί.