Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Το άλμπουμ των διακοπών τους στην Ίμπιζα

Ονειρεμένες στιγμές για το ζευγάρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/brunocerella.30
Instagram/brunocerella.30

Επέστρεψε από την Ίμπιζα η Αθηνά Οικονομάκου, ωστόσο αναπολεί τις διακοπές που έκανε με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα, απ' τις οποίες και απαθανάτισαν άφθονα στιγμιότυπα. Εκεί γιόρτασαν μαζί τα 38α γενέθλιά του, πόζαραν για πρώτη φορά αγκαλιασμένοι και έστειλαν το μήνυμα ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να κρύψουν τα αισθήματά τους.

Αυτό δεν ήταν όλο, ωστόσο, καθώς οι αναμνήσεις που απαθανάτισαν δεν φαίνεται να έχουν τέλος. Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε το μεσημέρι της Παρασκευής νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της με τον Μπρούνο Τσερέλα, και έγραψε στη λεζάντα τους: «Κυνηγώντας όνειρα και δημιουργώντας αναμνήσεις».

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Ξαπλωμένοι κάτω από τον ήλιο στην Ίμπιζα - Φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι με τον Μπρούνο Τσερέλα μετά από μέρες

Όσα έγιναν στην Ίμπιζα με Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα

Το ζευγάρι, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη συναυλία των Coldplay έχει σταματήσει να κρύβεται, κάτι που φάνηκε και στην Ίμπιζα. Το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουλίου, ο Μπρούνο Τσερέλα ανέβασε στο προφίλ του μια φωτογραφία, όπου έχει στην αγκαλιά του την Αθηνά Οικονομάκου, με θέα τη θάλασσα.

Από την άλλη η Αθηνά Οικονομάκου στις φωτογραφίες που μοιράζεται κάνει όλα τα βλέμματα να πέφτουν πάνω της. Μπορεί να έχει αποκτήσει δυο παιδιά, ωστόσο διατηρεί ένα ασύλληπτο κορμί. Τη φωτογραφία σχολίασε και ο μπασκετμπολίστας, στα ελληνικά μάλιστα.

Η ηθοποιός πλέον ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Ιταλοαργεντίνο μπασκετμπολίστα και θέλησε να τον απαθανατίσει και στο προφίλ της. Στις 30/7 η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε την πρώτη της ανάρτηση μαζί με τον Μπρούνο Τσερέλα, βάζοντας «φωτιά» στο Instagram

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να σχολιάσουν την πρόσφατη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα στο Instagram, ήταν και ο ίδιος, ο οποίος έγραψε: «Αξίζεις τα καλύτερα στη ζωή, επειδή είσαι μαγική στην πραγματικότητα», αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο τρελά ερωτευμένος είναι μαζί της. Φυσικά δεν ήταν το πρώτο δείγμα έρωτα που έχει δώσει τα τελευταία 24ωρα.