Μαρία Κορινθίου: Στο στόχαστρο «φιλόζωων» για βίντεο με γαϊδουράκι – «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια... χωρίς λόγο

Αν και είναι εμφανώς ψεύτικο, ορισμένοι βιάστηκαν να μιλήσουν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/mariakorinthiou
Instagram/mariakorinthiou

Σάλος ξέσπασε -άνευ λόγου όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια- μετά από ένα βίντεο που ανέβασε η Μαρία Κορινθίου από τις διακοπές της στα Κουφονήσια και απεικονίζεται πάνω σε ένα γαϊδουράκι.

Παρότι δεν μιλάμε για ζωντανό ζώο, αλλά είναι εξώφθαλμα ψεύτικο, αυτό δεν σταμάτησε ορισμένους χρήστες των social media, που άρχισαν να κατηγορούν για υποκριτική στάση την Μαρία Κορινθίου και να λένε πως εφόσον είναι φιλόζωη, δεν θα έπρεπε να στηρίζει τέτοιες πρακτικές.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου: Οι πόζες της με κίτρινο μαγιό σε σπηλιά στα Κουφονήσια - Χαμός στα σχόλια με την ανάρτησή της

Τα σχόλια που έλαβε τις τελευταίες μέρες η Μαρία Κορινθίου για το επίμαχο βίντεο

Πράγματι η εκμετάλλευση των ζώων στα ελληνικά νησιά ξεπερνάει τα όρια και οδηγεί σε θανάτους, ωστόσο στην προκειμένη η οργή ορισμένων «φιλόζωων» απέναντι στη Μαρία Κορινθίου δεν έχει καμία απολύτως βάση. Δείτε παρακάτω ορισμένα σχόλια:

Σχόλια στο προφίλ της Μαρίας Κορινθίου
Σχόλια στο προφίλ της Μαρίας Κορινθίου

«Κατέβα μωρή γαϊδάρα, κρίμα το ζωντανό», «Είσαι και ζωόφιλη, κρίμα», «Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται τα ζωάκια», «Δεν χρειάζεται τέτοια φωτογραφία, κρίμα και σε είχα για φιλόζωη» ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που έλαβε η Μαρία Κορινθίου.

Το περιστατικό σχολίασαν μέσα από την εκπομπή Summer's Cool, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ειδικά να καταδικάζει όσους βιάστηκαν να μιλήσουν, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για ένα συχνό φαινόμενο στα social media. «Είναι αυτό το απροσδιόριστο των social media, αυτή η προχειρότητα και τα πάνω-πάνω που κοιτάμε. Κανείς δεν ρωτάει, βλέπουν όλοι έναν τίτλο. Σου λέει: για να βρίζουν όλοι, κάτι θα έχει κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για τα σχόλια στο προφίλ της Μαρίας Κορινθίου