Κέιτ Χάντσον: «Πλέον αγαπώ την Ελλάδα» - Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Αθήνα

Επισκέφτηκε τον Παρθενώνα με την κόρη της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/katehudson
Instagram/katehudson

Ανάμεσα στους επωνύμους που επιλέγουν κάθε χρόνο τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές βρέθηκε φέτος και η Κέιτ Χάντσον. Η ηθοποιός παραδοσιακά επισκέπτεται την Σκιάθο, όπου διατηρεί σπίτι η μητέρα της Γκόλντι Χον με τον Κερτ Ράσελ, αλλά φέτος επέλεξε να κάνει μία στάση και στην Αθήνα.

Η Κέιτ Χάντσον δήλωσε εντυπωσιασμένη από την επίσκεψή της στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και σε πολυτελές ξενοδοχείο στα νότια προάστια. Όπως αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, επισκέφτηκε τον Παρθενώνα με τον κόρη της και έκαναν σπα μαζί.

Οι φωτογραφίες της Κέιτ Χάντσον από την Ελλάδα

«Απόλυτα ονειρεμένο! Για όσους με ακολουθούν ξέρετε πλέον πόσο αγαπώ την Ελλάδα! Δεν έχω μείνει ποτέ στην Αθήνα για περισσότερο από μία νύχτα και το νέο ξενοδοχείο @ooaesthesis είναι τρελό και οι ιδιωτικές κατοικίες ήταν τόσο θεαματικές Κατάφερα να δω τον Παρθενώνα που ήταν στην λίστα επιθυμιών για μένα και τη Rani. Και είχα την πρώτη μας στιγμή μητέρας κόρη σε σπα, που θα μοιραστώ σε άλλη ανάρτηση! Ευχαριστούμε “One and Only” για την όμορφη εμπειρία» έγραψε η Κέιτ Χάντσον, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media από τις διακοπές της στην Αθήνα.

Δείτε επίσης: Μικέλε Μορόνε: Ανέβασε τη θερμοκρασία με την άφιξή του στη Μύκονο – Η έξοδος με γνωστό Έλληνα σκηνοθέτη

Στη Μύκονο ο Μικέλε Μορόνε

Πρόσφατη έφτασε στην Ελλάδα και ο Μικέλε Μορόνε. Ο Ιταλός ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «365 ημέρες» του Netflix, καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV σε βραδινή έξοδό του στο γνωστό μπαρ του νησιού μαζί με τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη.

Στην θέα του Μορόνε, ο οποίος θεωρείται «σύμβολο του σεξ» προκλήθηκαν… λιποθυμικά επεισόδια στον γυναικείο πληθυσμό, αλλά το δροσερό αεράκι του νησιού έδωσε ανάσα στα κορίτσια τον παρακολουθούσαν μαγεμένα. Αφού ήπιε το ποτό του και κάπνισε το τσιγαράκι του, ο 33χρονος σταρ με την συνοδεία σωματοφύλακα συνέχισε την βόλτα του προς άγνωστη κατεύθυνση.