Δημήτρης Σταρόβας: Χαμογελάει ξανά μετά την περιπέτεια υγείας – Η πρώτη βραδινή έξοδος του

Αφήνει πίσω του τις δυσκολίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Απ' το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο καλλιτέχνης, που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από λίγους μήνες, φαίνεται πως επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητά του και μπορεί να χαμογελάει ξανά μετά τις δυσκολίες.

Το βράδυ της Πέμπτης (1/8) έκανε την πρώτη του βραδινή έξοδο, ως καλεσμένος της Σάντρας Βουτσά σε μαγαζί στον Βύρωνα, όπου έβγαλε φωτογραφίες με τους υπόλοιπους καλεσμένους.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: Στιγμές ευτυχίας με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη - 1,5 μήνα από το εγκεφαλικό επεισόδιο

Χαμογελάει μετά την περιπέτεια ο Δημήτρης Σταρόβας

Ανησυχία είχε προκαλέσει η νοσηλεία του στο Τζάνειο νοσοκομείο, μέχρι τουλάχιστον η σύντροφός του Άννα Σταθάκη να ξεκαθαρίσει ότι η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Δυστυχώς, ωστόσο, επλήγη το κέντρο ομιλίας του Δημήτρη Σταρόβα, που συνεχίζει τις θεραπείες του, ούτως ώστε να επανέλθει πλήρως. Στον αγώνα της ανάρρωσης έχει συνεχώς δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει για τα γενέθλιά μου, είναι που γύρισε σπίτι και ξανακερδίζει τον εαυτό του και τη ζωή του. Ηρεμούμε... Συνεχίζει τις θεραπείες του και σπίτι και έξω. Σιγά σιγά αρχίσαμε να πηγαίνουμε και για περπάτημα. Εμείς δεν κάνουμε ακόμα σχέδια, θα το δούμε στην πορεία. Εύχομαι πραγματικά καλή ξεκούραση για εσάς και χαλάρωση», έλεγε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, μιλώντας για την πορεία της αποθεραπείας του.

Σημαντικό ρόλο στην πλήρη αποκατάσταση παίζει η καλή ψυχολογική κατάσταση. Όπως θα δείτε παρακάτω, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε μεταξύ άλλων και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Δημήτρης Σταρόβας χαίρεται αυτή την έξοδο, δίπλα σε φίλους και δικούς του ανθρώπους.

Δημήτρης Σταρόβας βραδινή έξοδος
Δημήτρης Σταρόβας βραδινή έξοδος