Χρήστος Μάστορας & Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έτσι γιόρτασαν την επέτειο δύο χρόνων σχέσης (Φωτογραφίες & βίντεο)

«Ζωντανός, όσο ποτέ», δηλώνει ο τραγουδιστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας & Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έτσι γιόρτασαν την επέτειο δύο χρόνων σχέσης (Φωτογραφίες & βίντεο)

Ευτυχισμένες στιγμές για τον Χρήστο Μάστορα και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που συμπλήρωσαν δύο χρόνια σχέσης και το γιόρτασαν χθες μαζί, αγκαλιασμένοι με φόντο τη θάλασσα. Θυμίζουμε πως το μοντέλο είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση μαζί του με ένα άλμπουμ από κοινές τους φωτογραφίες, τις οποίες τράβηξαν στα πρόσφατα ταξίδια και τις διακοπές τους.

Λίγες ώρες ακολούθησε και ο καλλιτέχνης δημοσιεύοντας επίσης κοινές τους στιγμές και γράφοντας: «Ζωντανός, όσο ποτέ»! Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για την επέτειό του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το βίντεο του Χρήστου Μάστορα με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Αξίζει να σημειωθεί πως, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα της σχέσης τους, απέφευγαν να κάνουν δηλώσεις ο ένας για τον άλλον. Χαρακτηριστικό είναι πως, όταν την είχε συναντήσει η κάμερα, την πρώτη φορά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε αρνηθεί να μιλήσει για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορας.

Πλέον φαίνονται να νιώθουν πιο σίγουροι από ποτέ. Λίγες ώρες μετά την ανάρτησή τους, ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε και πού τους βρήκε το βράδυ της 1ης Αυγούστου. Το ζευγάρι γιόρτασε δύο χρόνια σχέσης στην ακρογιαλιά.

Σε βίντεο που ανέβασε ο Χρήστος Μάστορας με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη φαίνονται να κάνουν βραδινό μπάνιο. Εκείνος, για την ακρίβεια, βουτάει στα νερά και η αγαπημένη του τον παρακολουθεί, όσο της αφιερώνει το τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου «Το καλοκαιράκι» («Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ, μόνοι πάνω στη Γη»)

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Χρήστος Μάστορας με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη:

Πρόσφατα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη προχώρησε σε μία αποκάλυψη, αναφερόμενη σε ένα κόσμημα που φοράει σε κάθε εμφάνιση τους τελευταίους μήνες και διαπίστωσε πως αντιγράφεται από πολλές εταιρείες. Όπως ανέφερε το εντυπωσιακό μοντέλο, μεταξύ άλλων, πρόκειται για το πρώτο δώρο που δέχτηκε από τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα.

Το κολιέ δεν λείπει από καμία εμφάνισή της. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κρατάει κοντά στην καρδιά της τον Χρήστο Μάστορα και αποχωρίζεται το εν λόγω κόσμημα μόνο για τις ανάγκες κάποιας επίδειξης μόδας, και αυτό μόνο αν απαιτείται λόγω κάποιων συμφωνιών.