Πολύ γνωστός τραγουδιστής τραγούδησε μόνο για 20 λεπτά στη Μύκονο και πήρε μισό εκατομμύριο ευρώ

Πίσω έπαιζε playback πιο δυνατά και από τη φωνή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολύ γνωστός τραγουδιστής τραγούδησε μόνο για 20 λεπτά στη Μύκονο και πήρε μισό εκατομμύριο ευρώ

Μπορεί σε κάποια μαγαζιά της Μυκόνου οι τιμές να είναι εξωπραγματικές, ωστόσο και τα χρήματα που ζητούν οι καλλιτέχνες για να κάνουν μια εμφάνιση σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά είναι επίσης αδιανόητες. Ορισμένοι ωστόσο τα αξίζουν, καθώς μιλάμε για καλλιτέχνες του Hollywood με μεγάλη καριέρα.

Η κάμερα λοιπόν του Mykonoslive tv απαθανάτισε πολύ γνωστό καλλιτέχνη - κυρίως στα νέα παιδιά - να τραγουδά σε γνωστό beach bar του νησιού των ανέμων και όπως ανέφερε φέρεται πως πήρε 500,000 ευρώ για μια 20λεπτη εμφάνιση του για να "τραγουδήσει" (αφού το περισσότερο act ήταν playback με εκείνον να λέει απλά προτάσεις και λέξεις).

Αυτός ο τραγουδιστή εμφανίστηκε στην Μύκονο και πήρε 500,000 ευρώ

Ο λόγος για τον ράπερ Travis Scott που έβαλε “φωτιά” στο SantAnna, που γέμισε από χιλιάδες άτομα που πήγαν στο διάσημο beach bar restaurant για να τον απολαύσουν. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης ξεσήκωσε το πλήθος σε ένα πάρτυ που τα είχε όλα... κέφι, ρυθμό, ζωντάνια, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, κόσμο να χοροπήδα και "καυτές" χορεύτριες που λικνίζονταν μπροστά από την σκηνή ανεβάζοντας την θερμοκρασία επικίνδυνα!

Το ποσό που φέρεται ότι εισέπραξε ο 33χρονος πρώην σύντροφος της Kylie Jenner για την live εμφάνισή του που διήρκεσε 20 λεπτά είναι €500.000! Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο SantAnna και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα.

Δείτε επίσης: Πασίγνωστος ηθοποιός πήγε καμουφλαρισμένος στην Μύκονο αλλά το έμαθαν όλοι - Το χαρτί που έβαζε να υπογράψουν οι καλεσμένοι στην βίλα του

Ποιος είναι ο Travis Scott

Ο Ζακς Μπέρμον Γουέμπστερ ΙΙ που ευρύτερα γνωστός ως Travis Scott , είναι Αμερικανός ράπερ, στιχουργός, δισκογραφικός παραγωγός και μέλος της δισκογραφικής εταιρίας STELTHRECORDS. Γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1991 στο Χιούστον του Τέξας. Μεγάλωσε στην πόλη του Μιζούρι, μια προαστιακή περιοχή της μεσαίας τάξης που συνορεύει με το νοτιοδυτικό Χιούστον.

Ο Γουέμπστερ έζησε με τη γιαγιά του, αλλά αργότερα μετακόμισε στα προάστια, όπου ο πατέρας του είχε τη δική του επιχείρηση. Φοίτησε στο γυμνάσιο Elkins και αποφοίτησε στην ηλικία των 17 για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη μουσική του καριέρα.

Travis Scott

Αφού εγκατέλειψε το κολέγιο, μετακόμισε αμέσως στη Νέα Υόρκη σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει τη μουσική του καριέρα. Οι γονείς του, απογοητευμένοι που είχε παρατήσει το σχολείο, σταμάτησαν να τον βοηθούν οικονομικά. Μετά από λίγο επέστρεψαν για να τον βοηθήσουν ξανά.

Τον Απρίλιο του 2017, ξεκίνησε τη σχέση του με την επιχειρηματία Kylie Jenner. Απέκτησαν δύο παιδιά: μια κόρη, την Στόρμι Γουέμπστερ, γεννημένη την 1η Φεβρουαρίου 2018 και έναν γιο, τον Γουλφ Γουέμπστερ, γεννημένο στις 2 Φεβρουαρίου 2022.