Πασίγνωστος ηθοποιός πήγε καμουφλαρισμένος στην Μύκονο αλλά το έμαθαν όλοι - Το χαρτί που έβαζε να υπογράψουν οι καλεσμένοι στην βίλα του

Ούτε και ακόμα πιο διάσημοι από αυτόν δεν έκαναν έτσι...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασίγνωστος ηθοποιός πήγε καμουφλαρισμένος στην Μύκονο αλλά το έμαθαν όλοι - Το χαρτί που έβαζε να υπογράψουν οι καλεσμένοι στην βίλα του

Στην Μύκονο βρέθηκε για πέντε ημέρες πασίγνωστος ηθοποιός , επιλέγοντας να μείνει σε πολυτελή βίλα στην οποία έμενε κλεισμένος τις περισσότερες ώρες για να αποφύγει τους παπαράτσι. Καθόλη την διαμονή του στο νησί προσπάθησε να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, δεν τα κατάφερε.

Αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός βρέθηκε στην Μύκονο

Ο λόγος για τον Zac Efron, ο Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος έγινε διάσημος μέσα από την βραβευμένη με Emmy σειρά ταινιών της Disney"High School Musical" και το 2021 απέσπασε βραβείο Emmy για την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ "Ο γύρος του κόσμου με τον Ζακ Έφρον".

Για το τελευταίο βράδυ ο χολυγουντιανός ηθοποιός επισκέφθηκε το Lio Mykonos για να παρακολουθήσει το εντυπωσιακό πρόγραμμά του. Για πάνω από μία ώρα οι πολυάριθμοι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας βρίσκονταν σε επαγρύπνηση αναμένοντας την άφιξή του στο κλαμπ. Παρότι ο φωτισμός ήταν χαμηλός και η ορατότητα από τα διπλανά τραπέζια περιορισμένη, εκείνος φορούσε καπέλο και γυαλιά ηλίου για να μην τον αναγνωρίσουν.

Ωστόσο όπως θα δείτε και στο video του Mykonoslive tv, πριν αποχωρήσει δέχθηκε να φωτογραφηθεί με τον PR-man Πάνο Σπέντζο και τους χορευτές του νυχτερινού κέντρου.

Το υπόλοιπο βράδυ του ο Zac Efron το πέρασε στην βίλα του στο νησί των ανέμων όπου διοργάνωσε ένα prive party. Βέβαια, υποχρέωσε τους καλεσμένους του να υπογράψουν ειδικό χαρτί πως δεν θα τραβήξουν φωτογραφία ή βίντεο από το party.

Μετά τις πέντε ημέρες στην Μύκονο, ο ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει παραμορφωθεί στο πρόσωπο από τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, πέταξε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο στην Ίμπιζα όπου θα συνέχισε τις διακοπές του.

Δείτε επίσης: Νεαρή ενζενί διάσημου σίριαλ του Mega έκανε την πιο κιτς εμφάνιση στην Μύκονο