Δέσποινα Βανδή: «Εδώ θα γεννήσει, στο τελευταίο τραγούδι» - Έπαθε σοκ με την αποκάλυψη εγκυμοσύνης στην συναυλία της

Κάθισε στις πρώτες θέσεις του σταδίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: «Εδώ θα γεννήσει, στο τελευταίο τραγούδι» - Έπαθε σοκ με την αποκάλυψη εγκυμοσύνης στην συναυλία της

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια μοναδική συναυλία το Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα την Τρίτη 30/7. Ωστόσο, κάποια στιγμή σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό, όταν "έπεσε" πάνω σε μια εγκυμονούσα που μάλιστα βρισκόταν στον τελευταίο μήνα κύησης.

Η τραγουδίστρια πηγαίνοντας στο κοινό για να ερμηνεύσει την επιτυχία της "Κατάλληλες προϋποθέσεις" πλησίασε έναν θεατή για να του το αφιερώσει. Δίπλα του ωστόσο, καθόταν ή σύζυγός του, Στέλλα που ήταν έγκυος.

Το σοκ της Δέσποινας Βανδή με την εγκυμοσύνη

Η Δέσποινα Βανδή αφού πήρε την άδεια της γυναίκα τους ξεκίνησε τα πειράγματα ρωτώντας τον αρχικά για την ηλικία του. «37 εντάξει, παλεύεται. Εγώ φέρνω λίγο σαν 47... Λάζαρε, αφού το ξέρουμε σ’ αρέσω και μ’ αρέσεις....».

Η έκπληξη όμως για την τραγουδίστρια ήρθε όταν έμαθε πως η Στέλλα βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Εννιά είναι; Εδώ θα γεννήσεις, στο τελευταίο τραγούδι» είπε και ακούμπησε τρυφερά την κοιλιά της.

Να σημειώσουμε πως σε ορισμένες συναυλίες της Δέσποινας Βανδή πηγαίνει και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Οι δυο τους είναι αχώριστοι, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως βρίσκονταν στην Κρήτη πριν από λίγες μέρες σε κοινές διακοπές. Δέσποινα και Βασίλης μοιράστηκαν στιγμές από τον έρωτά τους, με τον ηθοποιό να κάνει κάτι αντίστοιχο και στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε η σύντροφός του λίγο πριν πετάξουν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Το πρωί της Τετάρτης 31/1 (μια μέρα μετά την συναυλία στην Λάρισα), η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε ένα Instagram Story, στο οποίο συμπρωταγωνιστούν οι Kings. Κάποια στιγμή η τραγουδίστρια φωνάζει τον Αντώνη Ρέμο, αλλά στο πλάνο μπήκε ο Βασίλης Μπισμπίκης! «Ωχ, η αγάπη μου! Τον Αντώνη περίμενα, αλλά ήρθε η αγάπη μου», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο:

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει κρύψει πόσο ερωτευμένος είναι τα τελευταία χρόνια και πως «λιώνει» για τη Δέσποινα Βανδή. «Όταν άκουσα τη Δέσποινα να λέει ότι με θέλει, μου άρεσε. Μου αρέσουν αυτά. Θέλω να με θέλει και να την θέλω. Υπάρχει πάθος. Θέλω να τη ζω, να τη βλέπω, να τη μυρίζω, να την αναπνέω. Είναι χαζή ερώτηση αν θα την παντρευτώ. Αν θα το κάνω, θα το πω;», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται το μέλλον του μαζί της, γι' αυτό και φτιάχνουν ένα σπίτι στην Κρήτη για να μείνουν.