Χριστίνα Μπόμπα: «Θα αποχωριστούμε τον μπαμπά μας για αρκετό καιρό» - Η ανακοίνωση για τον Σάκη Τανιμανίδη με φωτογραφίες

Έτσι πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης απόλαυσαν τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους στην όμορφη Νάξο όπου κάνουν σχεδόν κάθε χρόνο. Μάλιστα, όσο ανακαινιζόταν το σπίτι τους πέρασαν στο νησί σχεδόν όλο το καλοκαίρι τους (δείτε το εντυπωσιακό σπίτι που έμεναν).

Φέτος ωστόσο το καλοκαίρι αυτό ήταν διαφορετικό, αφού ο παρουσιαστής σε λίγες εβδομάδες θα φύγει μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη ώστε να ταξιδέψουν σε διάφορες χώρες και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το νέο World Party.

Η ανάρτηση - ανακοίνωση της Χριστίνας Μπόμπα για τον Σάκη Τανιμανίδη

Όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης αναμένεται να φύγει μέσα στον Αύγουστο και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο (…για φέτος τουλάχιστον)
Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος ! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό. July fav moments», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης της.


Το trailer του νέου World Party

Το πρώτο trailer επανενώνει ουσιαστικά τους δύο φίλους και πρώην συνεργάτες, οι οποίοι παρουσίαζαν στο παρελθόν μαζί το world party στον Alpha. Μετά το τέλος της συνεργασίας Τανιμανίδη και Μαυρίδη είδαμε να έρχεται μια ρήξη στις σχέσεις τους, η οποία αποκαταστάθηκε τα τελευταία χρόνια.

Έτσι λοιπόν, το νέο world party βγαίνει ξανά στον αέρα μετά από οκτώ χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση με τους παρουσιαστές να έχουν ωριμάσει τηλεοπτικά από τα προγράμματα που συμμετείχαν - παρουσίασαν ξεχωριστά τα τελευταία χρόνια.

«Στο World Party ήμουν συγκεντρωτικός είναι η αλήθεια. Στο Dragons είχα το όραμα και αγόρασα τα δικαιώματα για να το φέρω στην Ελλάδα. Το ‘χουμε σκεφτεί με τον Γιώργο Μαυρίδη να ξανακάνουμε το World Party, επειδή τώρα μιλάμε εδώ και λίγο καιρό ξανά, θα ήταν μία ωραία εξέλιξη. Ο πρώτος κύκλος τελείωσε λίγο απότομα και υπάρχει ένα κενό μέσα μας», είχε πει ο Σάκης Τανιμανίδης (δείτε εδώ το βίντεο).