Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία από την στιγμή που αντλούσε γάλα όρθια για το νεογέννητο

«Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε ζευγάρι με τον επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο το 2020 με τον οποίο δημιούργησε την οικογένεια που ονειρευόταν. Τον Σεπτέμβριο του 2022 η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ενώ τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκαν σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ο γιος τους Βλάσσης ήρθε στην ζωή τον Ιανουάριο του 2023.

Πριν από μερικές εβδομάδες ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα της Κωνσταντίνα, Βασίλης (αφού όπως έχει πει είναι παραδοσιακοί) και παρά το γεγονός πως είναι νεογέννητος, απολαμβάνουν τις βόλτες τους αφού έχει βρει το "μυστικό".

Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου την ώρα που αντλούσε γάλα

Πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία της την ώρα που αντλούσε γάλα για τον γιο της όρθια.

Στην φωτογραφία της έγραψε «Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νεογέννητος γιος

Έτσι περνάνε τις στιγμές τους στο σπίτι

Όλο και πιο συχνά πια δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σιγά σιγά εμφανίζει και τον μπέμπη της περισσότερο στις αναρτήσεις της. Την Δευτέρα 29 Ιουλίου, μάλιστα, δημοσίευσε ένα story μπροστά στον καθρέφτη, με το μωρό της στο μάρσιπο και εκείνη να φορά ένα κίτρινο κολάν και ένα t-shirt.

Φαίνεται πως έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και σε αυτό σίγουρα παίζει ρόλο η καλή διατροφή της (δείτε εδώ σε ποιο πιάτο ορκίζεται), αλλά και η γυμναστική, την οποία ξεκίνησε ξανά λίγες μετά μετά την επιστροφή στον σπίτι της από τον τοκετό.