Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Υποδέχονται τον Αύγουστο αγκαλιά με την κόρη τους

Ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Στον έβδομο ουρανό πλέουν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, καθώς κρατούν καθημερινά στην αγκαλιά τους την κόρη τους, Ολίβια. Το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του αυτή την περίοδο και μας έδωσε μία γεύση από την ευτυχία που βιώνει.

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής πόζαραν αγκαλιά με τη μικρή Ολίβια, με φόντο το ηλιοβασίλεμα για να υποδεχτούν τον Αύγουστο και ανέβασαν το εν λόγω στιγμιότυπο στα προσωπικά τους social media.

Το στιγμιότυπο της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή με την κόρη τους

«Έχουμε έναν Αύγουστο αγκαλιά όλο το χρόνο. Καλό μήνα», έγραψε στην κοινή ανάρτησή της με τον Ίαν Στρατή η Μαίρη Συνατσάκη. Είναι ξεκάθαρο πως λατρεύουν να περνούν όμορφες στιγμές με την κόρη τους, Ολίβια και τις οποίες και μοιράζονται σποραδικά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

«Είναι σε πολύ ωραία φάση, επικοινωνούμε. Με δυσκόλευε πολύ η αρχή, ένιωθα ότι ήταν ανήμπορη. Αλλά τώρα περνάμε πολύ καλά, τα λέει όλα. Η πρώτη της λέξη ήταν γάτα, ούτε μαμά ούτε μπαμπά. Από τον πρώτο μήνα της μάθαινα νοηματική. Είναι χρήσιμο γιατί τα παιδιά έχουν το κλάμα κι εκείνη δεν έχει αυτή την εσωτερική αναστάτωση να επικοινωνήσει αυτά που θέλει», έλεγε σε πρόσφατη συνέντευξη για την κόρη της η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ παραδεχόταν πως ο Ίαν Στρατής είναι εξαιρετικός μπαμπάς

«Πάντα θα είναι ένας δύσκολος κόσμος για τις γυναίκες και στο μέλλον. Για την κόρη μου φοβάμαι πάρα πολύ το γεγονός ότι σκεφτόμαστε να την πάμε παιδικό σταθμό. Φοβάμαι σαν τρελός να την αφήσω μόνη της από τώρα με κάποιον άλλον. Είναι τρελό στο μυαλό μου το πως θα την αφήσω μόνη της να βγει με τις φίλες της, μου είναι ακαταλαβίστικο. Το ξέρω ότι θα την αφήσω, αλλά πρέπει να το δουλέψω από τώρα», δήλωσε πρόσφατα ο Ίαν Στρατής για την κόρη του με τη Μαίρη Συνατσάκη.