Νικόλας Ράπτης: «Δεν νομίζω να ξαναπήγαινα στο The 2Night Show... Mεγαλώσαμε!»

Έκλεισε ο κύκλος της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νικόλας Ράπτης: «Δεν νομίζω να ξαναπήγαινα στο The 2Night Show... Mεγαλώσαμε!»

Τον Νικόλα Ράπτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Summer's Cool και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε μεταξύ άλλων τις πρόσφατες επιθέσεις που έγιναν στην Ελεονώρα Μελέτη, ενώ τόνισε πως έκλεισε ο κύκλος της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η Ελεονώρα επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική. Είναι ένα παιδί πολύ μορφωμένο και έχει πολύ ωραίο λόγο. Θεώρησε ότι αυτή την περίοδο της ζωής της θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Από τη στιγμή που τη γεμίζει και πιστεύει ότι μπορεί να το φέρει εις πέρας, δεν έχω να συμπληρώσω τίποτα», ανέφερε ο Νικόλας Ράπτης, ενώ απάντησε και στις επιθέσεις που δέχτηκε: «Αυτά θα υπάρχουν, το θέμα είναι τι σημασία δίνεις και πόσο αφήνεις να σε επηρεάσουν. Είναι πολύ ώριμη και πιστεύω ότι μπορεί να τα αντιμετωπίσει αυτά».

Δείτε επίσης: Νικόλας Ράπτης: Παραλίγο ατύχημα on camera - Έπεσε ένα κλαδί ενώ έκανε δηλώσεις

Ο Νικόλας Ράπτης για τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στη συνέχεια μίλησε για τον πρώην συνεργάτη του, που πλέον έρχεται με τρεις εκπομπές στον ΑΝΤ1. «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ένα κανάλι που τον εμπιστεύεται, του δίνει τηλεοπτικό χρόνο. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του, το δείχνουν και τα νούμερα που φέρνει. Γιατί να μην το κάνει;», σημείωσε ο Νικόλας Ράπτης.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να συναντηθούν ξανά επαγγελματικά, ο Νικόλας Ράπτης απάντησε πως: «Στο “The 2Night Show” δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα, ολοκληρώθηκε το δικό μας project, σταθήκαμε πολύ καλά. Τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές, μεγαλώνουμε και αλλάζουν οι προτεραιότητες στις ζωές μας. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ», απαντά σε σχετική ερώτηση αμέσως μετά».

«Η τηλεόραση τελευταία έχει απομακρυνθεί για μένα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οπότε κι εγώ προσωπικά το έχω βγάλει από το πρόγραμμα. Είμαι και λίγο δύσκολος, θα κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο να επιστρέψω», κατέληξε στις δηλώσεις του στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Νικόλας Ράπτης.