Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & Στάθης Σχίζας: Συναντήθηκαν οι δύο πρώην στην Μύκονο (Φωτογραφίες)

Πώς αντέδρασαν όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλον

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Έχει περάσει πάνω από χρόνος από τη μέρα που αποφάσισαν να ακολουθήσουν οριστικά χωριστούς δρόμους. Η τύχη ήθελε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να συναντιούνται ξανά στην Μύκονο, όπου κάποτε απολάμβαναν μαζί τις διακοπές τους, αλλά αυτή τη φορά με διαφορετικές παρέες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται οι δύο πρώην, ωστόσο οι σχέσεις τους χαρακτηρίζονται πλέον ως τυπικές. Παρότι ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πέρασαν έναν μεγάλο έρωτα μαζί, πλέον δεν έχουν πολλά να τους ενώνουν και μάλλον ψυχρή ήταν η πρόσφατη συνάντησή τους στη Μύκονο.

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η συνάντηση με τον Στάθη Σχίζα σε μπαρ στη Μύκονο τα ξημερώματα - Πολύ κοντά μεταξύ τους

Σε κοντινή απόσταση Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & Στάθης Σχίζας, αλλά...

Το πρώην ζευγάρι απαθανατίστηκε πριν δυο βράδια έξω από πολυσύχναστο μπαρ και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση. Ο Στάθης Σχίζας φαίνεται πως ήταν εκείνος που την πλησίασε, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να του απαντάει, ωστόσο σε κάποια στιγμή σήκωσε το κινητό της και έληξε τον διάλογο μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως υπήρχε περίοδος που είχαν απομακρυνθεί τελείως, επόμενως το γεγονός η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας συνομιλούν ξανά, δείχνει ότι τουλάχιστον έχουν αφήσει πίσω τις εντάσεις και τα κακώς κείμενα που τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Αλέξανδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας
Αλέξανδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας
Αλέξανδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας
Αλέξανδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας
Αλέξανδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας

Πριν από λίγο καιρό, πάντως, η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και η ίδια στάθηκε μπροστά της για να απαντήσει σε μερικές από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν επίσης εκεί.

Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να έρθει ένας νέος έρωτας στη ζωή της, καθώς μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, φαίνεται πως έχει επικεντρωθεί στον εαυτό της και στη δουλειά της.

«Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει δεν είναι ο πρώτος μου στόχος, δεν τρελαίνομαι για όλο αυτό», απάντησε χαρακτηριστικά. Επειδή, όμως, κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα που μιλούν, όχι για έναν νέο έρωτα, αλλά για έναν παλιό, με τις φήμες για την επανασύνδεση με τον νικητή του Survivor 5 να φουντώνουν, η ίδια αντέδρασε: «Υπάρχει αυτή η φημολογία; Γράφτηκε αυτό; Έχει ειπωθεί; Δεν έχει καμιά δόση αλήθειας. Όχι, καμία σχέση».