Μαριάννα Κιμούλη – Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της μετά τις «Ψυχοκόρες» (Βίντεο)

Θα είναι και την ερχόμενη σεζόν στην τηλεόραση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις με το υποκριτικό της ταλέντο την περσινή χρονιά, υποδυόμενη την μεγάλη αδερφή στις «Ψυχοκόρες». Η Μαριάννα Κιμούλη αποχαιρέτησε με συγκίνηση τη σειρά του ΑΝΤ1 και πλέον ετοιμάζει το επόμενο βήμα της, σε μία παραγωγή επίσης υψηλών προδιαγραφών, που κράτησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών πέρσι.

Ο λόγος φυσικά για το σίριαλ «Ο Γιατρός». Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη έχουν ήδη ξεκινήσει με τον πρωταγωνιστή και τους συνεργάτες του να μας δίνουν μία γεύση απ' όσα θα παρακολουθήσουμε τους επόμενους μήνες. Το βασικό καστ ανανεώνεται με νέες προσθήκες όπως η Έλλη Τρίγγου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Θάλεια Ματίκα, ο Αλέκος Συσσοβίτης και φυσικά η Μαριάννα Κιμούλη.

Δείτε επίσης: Μαριάννα Κιμούλη: Η «Μαρίκα» από τις «Ψυχοκόρες», τα χρόνια στο Λονδίνο και οι γονείς της, Γιώργος Κιμούλης & Μαρία Δαμανάκη

Το βίντεο της Μαριάννας Κιμούλη από τα backstage της σειράς «Ο Γιατρός»

Το κλίμα στα παρασκήνια είναι ευχάριστο, και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Υπάρχουν και... ντοκουμέντα. Πριν από λίγες ώρες η Μαριάννα Κιμούλη ανέβασε βίντεο από τη στιγμή που ετοιμάζεται, καθώς και με την ιατρική ποδιά, αφού θα λάβει ρόλο ασκούμενης -στη θέση της Βίκυς Διαμαντοπούλου.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που μοιράστηκε η Μαριάννα Κιμούλη από τα παρασκήνια της σειράς «Ο Γιατρός»

«Ο Γιατρός», η σειρά του Alpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια, νέες ιστορίες και all star cast. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο ρόλο του Ανδρέα Βρεττού, έδωσε την πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του. Στο νέο κύκλο επεισοδίων, καινούργια πρόσωπα, σημαντικοί πρωταγωνιστές, νέοι ρόλοι έρχονται σύντομα.

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαριάννα Κιμούλη, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Εφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα