Έλενα Τσαγκρινού - Μας δείχνει την κοιλίτσα της στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης: «Δεν το έχω πιστέψει ότι έρχεται»

Οι τελευταίες φωτογραφίες πριν το μαιευτήριο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/elenatsagkrinou_official
Instagram/elenatsagkrinou_official

Τον τελευταίο μήνα η Έλενα Τσαγκρινού απείχε από τα social media. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον DJ Stephan. Δεν ήταν όλα εύκολα, ωστόσο, όπως εξήγησε η ίδια.

Θέλοντας να αιτιολογήσει την πρόσφατη απουσία της, η Έλενα Τσαγκρινού τόνισε ότι περνάει πολλές ώρες στο κρεβάτι, μετά από σύσταση γιατρών, για να αποφύγει ανεπιθύμητες συσπάσεις. Παράλληλα αποκάλυψε ότι κλωτσάει έντονα το μωρό στην κοιλιά της και δεν την αφήνει να κοιμηθεί, επομένως κάθε στιγμή που μπορεί να χαλαρώσει για λίγο είναι πολύτιμη

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Έλενας Τσαγκρινού με φουσκωμένη κοιλιά

Η Έλενα Τσαγκρινού είχε εκφράσει την επιθυμία της να μας δείξει πώς είναι το σώμα της στον 9ο μήνα. Η τραγουδίστρια το 'πε και το 'κανε, καθώς πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, που πλέον είναι έτοιμη να... εκραγεί. «Δεν το έχω πιστέψει ότι επιτέλους έρχεται», ανέφερε στην ανάρτησή της, αναφερόμενη στο μωρό της.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Έλενα Τσαγκρινού:

Δείτε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού – Από μέρα σε μέρα γεννάει και δηλώνει: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ, με κλωτσάει το μωρό»

«Από μέρα σε μέρα περιμένω να γεννήσω, έχω χαθεί εννοείται γιατί προσπαθώ να ξεκουραστώ. Θα έρθουν δύσκολες ημέρες μόλις γεννήσω, γιατί θα έχω τον θηλασμό κλπ. Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ γιατί έχω ανυπομονησία, με κλωτσάει πάρα πολύ το μωρό, έχω συχνοουρία και είμαι συνέχεια με πόνους στην κοιλιά που έχει γίνει τεράστια. Προετοιμάζομαι γιατί μέρα με τη μέρα θα γεννήσω. Ξυπνάω πολύ χάλια γιατί δεν κοιμάμαι καλά», ανέφερε στο χθεσινό βίντεο της η Έλενα Τσαγκρινού.