Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Τσακωνόμαστε κάθε μέρα χωρίς λόγο»

«Δεν δίνουμε σημασία στα αρνητικά σχόλια, βγάζουν κακία»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα βρέθηκαν στο πάρτι της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τα 41 της χρόνια, το βράδυ της Τετάρτης (31/7). Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας τους υποδέχτηκε με χαρά και έσβησε την πενταώροφη τούρτα της, στολισμένη με επώνυμα fashion brands.

Χαρακτηριστικό είναι, ωστόσο, ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζώρτζια Σιακαβάρα δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Έφτασαν μαζί, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων.

Δείτε επίσης: Γενέθλια για την Τζόρτζια Σιακαβάρα: Η τούρτα είχε πάνω φωτογραφία της με τον Πλεύρη σε τρυφερά τετ α τετ

Τι δήλωσαν Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα για τον έρωτά τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Summer’s Cool και αναφέρθηκε στη σχέση του. «Δεν εξηγούνται τα μυστικά του έρωτά μας. Με κάποιον άνθρωπο ή υπάρχει χημεία και επικοινωνία ή όχι» ανέφερε η Τζόρτζια Σιακαβάρα ενώ ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δήλωσε με τη σειρά του: «Με τη Γεωργία τσακωνόμαστε κάθε μέρα χωρίς λόγο, αν τσακώνεσαι με λόγο είναι σοβαρό».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο η σύντροφός του να γίνει παρουσιάστρια μιας πρωινής εκπομπής, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε πως: «Αν της αρέσει δεν με πειράζει», με την Τζόρτζια Σιακαβάρα να συμπληρώνει: «Και ναι και όχι. Όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν με πολύ αντιπροσωπεύουν. Θα μπορούσα να με δω στην τηλεόραση αλλά εξαρτάται και από τους συνεργάτες όπως συμβαίνει και στο θέατρο. Είναι μία ομαδική δουλειά όλο αυτό».

Κλείνοντας δεν απάντησε σχετικά με τον γάμο τους. «Το αν έγινε ο γάμος μας είναι κάτι προσωπικό και δεν θα το συζητήσουμε. Δεν δίνουμε σημασία στα αρνητικά σχόλια. Βγάζουν κακία και δεν μας ενδιαφέρει», κατέληξε στις δηλώσεις του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.