Κυριάκος Μητσοτάκης & Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Γενέθλια για τον γιο τους, Κωνσταντίνο - «Χρόνια πολλά στο αγοράκι μου»

Οι ευχές του πρωθυπουργικού ζεύγους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/kyriakos_
instagram/kyriakos_

Στιγμές ευτυχίας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι καθώς ο γιος τους, Κωνσταντίνος έχει σήμερα (1/8) τα γενέθλιά του. Ο γιος του Πρωθυπουργού, γίνεται 26 χρονών συγκεκριμένα, με εκείνον και τη σύζυγό του να του εύχονται δημόσια μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.

Δεν έχουν κρύψει άλλωστε την αγάπη τους προς το πρόσωπό του κατά καιρούς. Στις πρόσφατες Ευρωεκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δίπλα του τον γιο του, Κωνσταντίνο, ο οποίος του μοιάζει πολύ (δείτε εδώ φωτογραφίες από έξοδο με την σύντροφό του). «Είναι το γούρι μου εδώ», είπε χαρακτηριστικά για εκείνον.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στο γήπεδο για χατίρι της Σάκκαρη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα - Τι έκαναν όταν τους έδειξε η κάμερα

Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Την αρχή έκανε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι που ανέβασε μια φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μαζί σε πλοίο. «Χρόνια πολλά στο αγοράκι μου. Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία τους, για να ακολουθήσουν και οι ευχές του Πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του ευχήθηκε λίγες ώρες αργότερα με ένα πιο πρόσφατο στιγμιότυπο. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά στο αγόρι μου!!».

Πέρα απ' τον Κωνσταντίνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έχουν αποκτήσει άλλα δύο παιδιά: Τη Σοφία και τη Δάφνη, 27 και 21 ετών αντίστοιχα.