Τέτα Καμπουρέλη – Αυτές είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Βασίλη Γκουρούση: «Δεν ασχολούμαι...»

«Θα μάθετε σύντομα αν θα παντρευτούμε με τον σύντροφό μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένη στο πάρτι γενεθλίων της Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε η Τέτα Καμπουρέλη, όπου βρισκόταν και η κάμερα της εκπομπής Summer's Cool. Σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο σύντροφό της, στις σχέσεις της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση και στα όσα γράφτηκαν περί κόντρας ανάμεσά τους

«Χρόνια πολλά στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Να είναι καλά και ευλογημένη, τη βλέπω να είναι ευτυχισμένη και πολύ καλά με το σύζυγό της», δήλωσε αρχικά η Τέτα Καμπουρέλη για την δημοσιογράφο και επιχειρηματία που είχε την τιμητική της.

Δείτε επίσης: Τέτα Καμπουρέλη: «Δεν μου καίγεται καρφί!» - Η σκληρή απάντηση στον Βασίλη Γκουρούση ντυμένη νυφούλα

Η αναφορά της Τέτας Καμπουρέλη στον πρώην και στον νυν σύντροφό της

Απαντώντας σχετικά με τον άνθρωπο που βρίσκεται αυτή την περίοδο στο πλευρό της, άφησε ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο γάμου. «Όταν είσαι καλά με το σύντροφό σου, είναι λογικό να είσαι και χαρούμενη. Οι δυο μας είμαστε καλά και ευτυχισμένοι. Το αν θα παντρευτούμε, είναι κάτι που θα το συζητήσουμε και θα το μάθετε σύντομα. Με κέρδισε η αγάπη που έχει για μένα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Τέτα Καμπουρέλη.

Όσον αφορά τον Βασίλη Γκουρούση, ήταν λακωνική. «Με τον πρώην σύζυγό μου μιλάμε τόσο-όσο. Έχουμε επαφές όταν χρειαστεί, για τα παιδιά και τα οικονομικά μας. Δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο», δήλωσε η Τέτα Καμπουρέλη, αρνούμενη να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.