Αντώνης Ρέμος – Η αιχμηρή αναφορά στις κατηγορίες φοροδιαφυγής: «Λεφτά είναι αυτά; Άστα μου χρειάζονται...»

Δεν ξεχνάει τα όσα γράφονται

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Για φιλανθρωπικό σκοπό τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τη Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη. Τα έσοδα της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε χθες, θα διατεθούν στον «Ξενώνα Προστασίας και Προσωρινής Φιλοξενίας «για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί» που ίδρυσε και λειτουργεί από το 2002 ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου.

Παρά το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες το όνομά του εμπλέκεται σε υπόθεση φοροδιαφυγής, ο Αντώνης Ρέμος δεν χάνει το κέφι του πάντως, και θέλησε για ακόμη μια φορά να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Θυμίζουμε ότι και στις προηγούμενες συναυλίες του έχει αναφερθεί με αιχμηρό τρόπο στα όσα γράφονται για εκείνον.

Δείτε επίσης: Αντώνης Ρέμος - Στέλνει μήνυμα από τη σκηνή για την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Λένε μεγάλα ψέματα»

Η νέα απάντηση του Αντώνη Ρέμου για την υπόθεση φοροδιαφυγής

Ενώ βρισκόταν στο stage με τη Δέσποινα Βανδή έκαναν πλάκα μεταξύ τους, με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν. Κάποια στιγμή ο Αντώνης Ρέμος κοίταξε στο πάτωμα και είπε χαριτολογώντας: «Τι είναι αυτά παιδί μου λεφτά; Άστα, μου χρειάζονται εμένα αυτό τον καιρό. Όπως θα τα μαζέψω, έτσι θα τα δώσω». Το κοινό ξέσπασε σε γέλια και τον χειροκρότησε.

Από την πλευρά της η Βανδή απηύδησε με τα αστεία του Ρέμου για την ηλικία της, ωστόσο κέρδισε το χειροκρότημα με ένα ζεϊμπέκικο το οποίο αφιέρωσε στον «Βασίλη», χωρίς να διευκρινίζει αν αυτός ήταν ο Καρράς ή ο Μπισμπίκης. Η τραγουδίστρια γιορτάζει τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία φέτος και πραγματοποιεί μία σειρά από συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Summer's Cool του ΣΚΑΪ