Τίνα Αλεξανδρή – Ανιψιά του Τέρενς Κουίκ η δημοσιογράφος που «έφυγε» νωρίς: Συντετριμμένος ο θείος της

Συγκινεί το μήνυμά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τίνα Αλεξανδρή – Ανιψιά του Τέρενς Κουίκ η δημοσιογράφος που «έφυγε» νωρίς: Συντετριμμένος ο θείος της

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο σκόρπισε η είδηση πως η Τίνα Αλεξανδρή άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Τρίτη, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Με ανακοίνωση της το MEGA και η ΕΣΗΕΑ αποχαιρέτησαν την άτυχη δημοσιογράφο, σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Ανάμεσα στους φίλοι και τους συγγενείς που δήλωσαν συντετριμμένοι τις τελευταίες μέρες ήρθε να προστεθεί και η συγκινητική φωνή του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Τέρενς Κουίκ. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η Τίνα Αλεξανδρή ήταν ανιψιά του και την καμάρωνε από τα πρώτα δελτία που εκείνη εκφωνούσε στον σταθμό BLUESKY. Ωστόσο το χαμόγελό της έσβησε νωρίς...

Δείτε επίσης: MEGA: Το «αντίο» του σταθμού στη δημοσιογράφο του, Τίνα Αλεξανδρή, που έφυγε από τη ζωή

Το συγκινητικό αντίο του Τέρενς Κουίκ στην ανιψιά του, Τίνα Αλεξανδρή

Με ανάρτηση που έκανε ο Τέρενς Κουίκ το απόγευμα της Τετάρτης αποχαιρέτησε για πάντα την ανιψιά του και δήλωσε συντετριμμένος για αυτή τη δυσάρεστη είδηση. Τόνισε, μεταξύ άλλων, πως νιώθει συντετριμμένος, καθώς η Τίνα Αλεξανδρή έδωσε μία γενναία μάχη με τον καρκίνο και πλέον δεν βρίσκεται ανάμεσά μας.

«Λάτρεψε τη δημοσιογραφία με πρώτο βήμα στο Δελτίο του BLUESKY. Μετά εντάχθηκε στις ειδήσεις του MEGA. Περήφανος θείος της, την έβλεπα με καμάρι να διακρίνεται. Όμως η Τίνα βρέθηκε τους τελευταίους πολλούς μήνες αντιμέτωπη με το καρκίνο. Το πάλεψε γενναία.

Είχε τεράστια αποθέματα δύναμης η πάντα χαμογελαστή ανιψιά μου ακόμα και στα δύσκολα. Χθες, λίγο μετά τα 30 της χρόνια, έκλεισε το στυλό της, έσβησε τον Υπολογιστή της κι έφυγε για τον Παράδεισο. Νιώθω συντριβή», έγραψε στην ανάρτησή του ο Τέρενς Κουίκ, αποχαιρετώντας την Τίνα Αλεξανδρή.