Γιώργος Παπαδόπουλος & Γαλάτεια Βασιλειάδη: Γενέθλια για τον γιο τους, Άγγελο, και πάρτι με θέμα τον Χάρι Πότερ!

Το φωτογραφικό τους άλμπουμ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/galatiavassiliades
Instagram/galatiavassiliades

Συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από την ημέρα που η ζωή τους άλλαξε οριστικά, όταν δηλαδή ήρθε στον κόσμο ο μεγάλος τους γιος. Ο μικρός Άγγελός τους είχε γενέθλια και ο Γιώργος Παπαδόπουλος με την Γαλάτεια Βασιλειάδη τα γιόρτασαν με μία όμορφη έκπληξη, εμπνευσμένη από τον αγαπημένο του ήρωα.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής και η σύζυγός του ετοίμασαν στον γιο τους ένα υπέροχο πάρτι με στολισμό και θεματική απευθείας από τα βιβλία και τις ταινίες του Χάρι Πότερ. Ο μικρός Άγγελος έσβησε το κεράκι του στην κατακόκκινη τούρτα, επίσης με τα αρχικά του νεαρού ήρωα, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Γαλάτεια Βασιλειάδη να του στέλνουν με τη σειρά τους τις ευχές τους. Το ζευγάρι έχει ακόμα έναν γιο, τον Ιορδάνη, που βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του.

Δείτε επίσης: Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Ο Γιώργος θέλει και τρίτο, αλλά...» - Τι αποκαλύπτει για το ενδεχόμενο ενός παιδιού στην ζωή της

Οι ευχές του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη στον γιο τους

Το απόγευμα της Τετάρτης 31/7 η Γαλάτεια Βασιλειάδη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το φωτογραφικό άλμπουμ από τα 6α γενέθλια του γιου της.

«Το αγγελούδι μας έγινε έξι χρόνων! Πραγματικά, δεν το πιστεύουμε πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος. Τον Σεπτέμβρη θα πάει δημοτικό και έχω την εντύπωση ότι σαν χθες περπάτησε πρώτη φορά! Σα νεράκι κυλάει ο χρόνος για αυτό πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή με τα παιδάκια μας τόσο έντονα για να χορτάσουμε αυτό το παιδικό αθώο χαρούμενο γέλιο τους! Έχω τόσους πολλούς ανθρώπους να ευχαριστήσω που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Και φυσικά, ένα ευχαριστώ στους μικρούς φίλους του Άγγελου που και φέτος ήταν εκεί και του έδειξαν την αγάπη τους!», έγραψε η σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.