Ευαγγελία Συριοπούλου: Αυτός είναι ο σύζυγός της - Παντρεύτηκαν το 2023 και περιμένουν το 2ο παιδί τους

Η οικογένεια τους μεγαλώσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευαγγελία Συριοπούλου: Αυτός είναι ο σύζυγός της - Παντρεύτηκαν το 2023 και περιμένουν το 2ο παιδί τους

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές όπως "Το σπίτι της Έμμας", "Δικαίωση" και "Έλα στη θέση μου" καθώς και από ρόλους της σε κινηματογραφικές παραγωγές όπως "Τέλειοι Ξένοι", "Αιγαίο SOS" και "Ευτυχία".

Πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση ήταν το 2013 όταν πέρασε από casting και πήρε το ρόλο της Ουκρανής Άννια Λίσιτσα στην οικογενειακή κωμική σειρά του Mega Channel "Το σπίτι της Έμμας κάνοντας". Τελευταία της ήταν από το 2022 στον ALPHA - ενώ συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο των Τα Νεοκλασικά Ο φίλος μου ο Λευτεράκης στο ίδιο κανάλι - όπου πρωταγωνίστησε στην σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών στον ρόλο της Μιράντας.

Όσον αφορά τον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο 2012 με ένα μικρό ρόλο στη δραματική ταινία του Άντυ Παπαδημητρίου Γκρίζα διαδρομή. Ακολούθησε μία ακόμη μικρή κινηματογραφική συμμετοχή το 2014 στην ταινία φαντασίας του Γιάννη Βεσλεμέ Νορβηγία.

Αυτός είναι ο σύζυγος της Ευαγγελίας Συριοπούλου

Η Ευαγγελία Συροπούλου από το 2010 είναι σε σχέση με τον οικονομολόγο Στράτο Πατσατζή. Στις 31 Οκτωβρίου 2021, γέννησε το πρώτο τους παιδί, έναν γιο, ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου 2023 το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο και βάπτισε τον γιο του.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, η ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι τους με τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Με τον σύντροφό μου είμαστε σχεδόν 10 χρόνια μαζί. Δεν είναι ηθοποιός, καμία σχέση. Είμαστε μαζί από τα χρόνια που ήμουν στη σχολή. Όλη την πορεία μου την έχω περάσει δίπλα του. Τώρα πια, έχει αλλάξει η ζωή και η καθημερινότητα και του συντρόφου μου. Μεγαλώσαμε μαζί, κάναμε πράγματα μαζί, προοδεύσαμε μαζί. Κάναμε πράγματα για τον εαυτό μας μαζί και στηρίζαμε ο ένας τον άλλον.

Δεν έχω μπει στη διαδικασία να φανταστώ πως θα είναι η ζωή μου σε λίγα χρόνια, το αφήνω λίγο μαγικά να γίνουν τα πράγματα, δεν θέλω να φαντάζομαι. Θέλω να αποκτήσω παιδιά. Μεγάλωσα σε μια πολύ ωραία οικογένεια και θέλω να κάνω κι εγώ μια ωραία οικογένεια», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Ευαγγελία Συριοπούλου.