Κλέλια Ρένεση: Πόζαρε με πολύχρωμο μπικίνι στις διακοπές της - Δίπλα της η κορούλα της

Έτσι περνάει το καλοκαίρι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές πιο ήρεμα και οικογενειακά. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρίσκεται στο χωριό της μαζί με την κορούλα της για να περάσουν όμορφα κοντά στη φύση και κάνοντας τις βουτιές τους στην παραλία όποτε το θελήσουν.

Η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ στην ταινία «Υπάρχω», για την ζωή του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη (δείτε φωτογραφία από τα γυρίσματα), γεμίζει τις μπαταρίες της έπειτα από έναν δύσκολο χειμώνα γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση με μαγιό

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία της να ποζάρει με μαγιό ενώ έφτιαχνε κεραμικά σκεύη και στο πλευρό της είχε την μοναχοκόρη της.

Κλέλια Ρένεση μαγιό

Τι έχει πει για την κόρη της και τον πατέρα της;

«Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα, γιατί η συμπερασματολογία είναι μια επιστήμη, που εδώ στην Ελλάδα διανθίζει πολύ, όλοι βγάζουν δικά τους συμπεράσματα. Το πρώτο εξάμηνο και στην εγκυμοσύνη μου, οι φήμες ότι εγώ ήμουν με τον σύντροφό μου τον Manu και ότι κάνουμε παιδί με τον Manu. Το είπαν μια, δυο.... Ότι μου πήρε και δαχτυλίδι και πως θα παντρευτούμε, γέλασα πάρα πολύ.

Δεν αντιδρούσα μέχρι ένα σημείο, που ανακοινώνω τη γέννηση του παιδιού μου και έπρεπε κάτι να εξηγήσω. Ήθελα να τα ξεκαθαρίσω, γιατί κάποια στιγμή το παιδί μου θα μεγαλώσει και θα τα διαβάσει, οπότε να ξεκαθαρίσω μόνο αυτό. Ο Manu δεν είναι ούτε ο πατέρας του παιδιού μου, ούτε ο συμβίος μου, είναι φίλος μου, είναι οικογένεια μου, κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε συγκρότημα, ξεκολλάτε. Όλα καλά, ηρεμήστε, εκεί μόνο τοποθετήθηκα.

Τώρα αν έχουν κάποιοι έχουν ανάγκη να μάθουν τα πατρικά στελέχη της κόρης μου, δεν είμαι εγώ αυτή, που θα της απαντήσω», έχει ξεκαθαρίσει η Κλέλια Ρένεση.