Καίτη Φίνου: Έφτιαξε τα δόντια της που είχαν σαπίσει μετά τον κορωνοϊό - Πόζαρε χαμογελώντας

Δείτε το αποτέλεσμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Καίτη Φίνου περίπου 8 μήνες μετά την αποκάλυψη πως τα δόντια της σάπισαν αφού νόσησε με κορωνοϊό και έπεσαν, τα έφτιαξε και πόζαρε χαμογελαστή στο φακό μαζί με την οδοντίατρο της. Η ηθοποιός εμπιστεύτηκε ο ιατρείο του Παναγιώτη Δέδε.

«Αυτό που μου συμβαίνει, που δεν βγαίνω φωτογραφίες χαμογελαστή… Έφυγαν τα δόντια μου με τον Covid. Είχα γέφυρες, σάπισαν όλα μετά τον Covid που έπαθα εγώ, που αρρώστησα. Έπρεπε να τα φτιάξω τον καιρό που ήμασταν κλεισμένοι μέσα, τότε δεν μπορούσα να πάω στον οδοντίατρο. Δεν μπορούσα γενικά να πάω στον γιατρό. Ξεκίνησε από ένα λάθος. Τελοσπάντων, μην πολυλογώ είχαν σαπίσει κάτω από τις γέφυρες τα δόντια. Δεν φαινόντουσαν» είχε πει - δείτε το βίντεο που είχε δημοσιεύσει.

Η φωτογραφία της Καίτης Φίνου με τα καινούργια της δόντια

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Καίτη Φίνου μοιράστηκε σε φωτογραφία της το αποτέλεσμα από τα καινούργια της δόντια. «Ευχαριστώ την Κελλυ Γεράκη την υπέροχη συνεργάτιδα του Παναγιώτη Δέδε... ασχολήθηκε με το πρόβλημά μου μεγάλο διάστημα για να φτάσουμε σε ενα υπέροχο αποτέλεσμα ( χαμογελο)... Σας αγαπώ», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.


Η Καίτη Φίνου είναι από τις επιτυχημένες Ελληνίδες ηθοποιούς του θεάτρου, του ελληνικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Το ντεμπούτο της στο κινηματογράφο έγινε το 1980 στην ταινία Ο παρθενοκυνηγός μαζί με τον Σωτήρη Μουστάκα. Την ίδια χρονιά γνωρίζεται με τον Στάθη Ψάλτη και γίνονται κινηματογραφικό ζευγάρι, παίζοντας μαζί σε πολλές ταινίες, κυρίως του Γιάννη Δαλιανίδη, ενώ ήταν ζευγάρι και στη ζωή. Από το 2013 ζει στο Σπίτι του Ηθοποιού στα Κάτω Πατήσια.

«Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι το στήριγμά μου τόσα χρόνια. Δεν φοβάμαι να μου έρθει το ρεύμα. Η Άννα Φόνσου μας έχει κλιματιστικό, ανάλογα με τον καιρό και την εποχή. Νιώθω ότι είμαι πια στο σπίτι μου, έκλεισα 13 χρόνια εκεί πέρα. Μένεις εδώ μέχρι να μπορείς να αυτοεξυπηρετείσαι, γιατί δεν είναι γηροκομείο να έχει και γιατρούς», έχει πει.