Ρένια Λουιζίδου: Αυτός είναι ο οικονομολόγος σύζυγός της, Βασίλης - Απέκτησε μαζί του έναν γιο

Δείτε κοινή φωτογραφία τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ρένια Λουιζίδου φοίτησε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια, ενώ, στη συνέχεια, σπούδασε γαλλικά στο τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, καθώς και υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Σήμερα θεωρείται μια από τις πιο αγαπητές και επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της.

Έχει εμφανιστεί σε αρκετές γνωστές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, όπως: Οι Απαράδεκτοι Οι τρεις χάριτες, Της Ελλάδος τα παιδιά, Ο Πέτρος και τα κορίτσια του Το δις εξαμαρτείν, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή και η σειρά Το καφέ της Χαράς. Εμφανίστηκε στις ταινίες Safe Sex, Πάμπτωχοι Α.Ε., Το κλάμα βγήκε απ' τον Παράδεισο, Πολίτικη κουζίνα και πρωταγωνίστησε στην Πολίτικη κουζίνα. Στην τηλεοπτική σειρά του Alpha,Το σόι σου, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ως Χαρούλα Χαμπέα.

Αυτός είναι ο σύζυγος της Ρένιας Λουιζίδου

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, από το 1997 είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Θάνο Κωνσταντάκη και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Βίκτωρα ο οποίος ήρθε στον κόσμο το 2000 και σήμερα είναι 25 ετών.

Σχετικά με το "μυστικό" που έχουν με τον σύζυγό της και ο γάμος τους έχει κρατήσει εδώ και 27 χρόνια, η Ρένια Λουιζίδου έχει πει: «Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου τόσα χρόνια. Δεν ξέρω πως γίνεται. Εκτός από την αγάπη και την φροντίδα δεν ξέρω κανέναν άλλο τρόπο που γίνεται. Είναι η τύχη; Είναι τα άστρα; Με τον σύζυγο μου νομίζω ότι αρχίσαμε να περπατάμε μαζί προς μια κατεύθυνση η οποία ήτανε αρεστή και στους δυο μας.

Κάναμε μια εξέλιξη και μια πορεία προς τα κάπου μαζί χέρι χέρι, παράλληλα, προς το ίδιο μέρος. Σε εμάς έπαιξε βοηθητικό ρόλο το ότι κάνουμε άλλα επαγγέλματα, αλλά πάντα σε σχέση με τον δικό μου χαρακτήρα, που είμαι αγχώδης. Το γεγονός ότι είχα έναν άνθρωπο πιο προσγειωμένο, που δεν καταδιώκεται από τα ίδια άγχη με βοηθούσε».

Δείτε επίσης: «Είμαι βουτηγμένη στην ανασφάλεια από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Νιώθω ότι ο κόσμος...» - Συγκλονίζει η Ρένια Λουιζίδου

Ρένια Λουιζίδου σύζυγος