Φωτογραφίες από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν: Πολλοί λένε πως μοιάζει με νεκροτομείο - Τι πρέπει να υπογράψουν οι καλεσμένοι για να μπουν

Εσείς θα μένατε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφίες από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν: Πολλοί λένε πως μοιάζει με νεκροτομείο - Τι πρέπει να υπογράψουν οι καλεσμένοι για να μπουν

Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε γνωστή όταν τον Φεβρουάριο του 2007, διέρρευσε το βίντεο ερωτικού περιεχομένου που είχε κάνει το 2003 με τον τότε σύντροφο της, Ray J. Συμμετείχε σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα με το όνο,μα της να ακούγεται όλο και περισσότερο. Το ίδιο έτος ξεκίνησα να προβάλλεται και το ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians το οποίο προβάλλεται μέχρι και σήμερα και δείχνει τη ζωή της οικογένειας της.

Η σχέση της το 2012 με τον Kanye West εκτός του ότι της χάρισε τα 4 παιδιά της, επίσης της ανέβασε τον τραπεζικό της λογαριασμό. Χώρισαν το 2022. Έκτοτε έχει απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τα ΜME καθώς και τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η συνολική της περιουσία έφτασε περίπου τα 325.000.000 δολάρια το 2018.

Το περιοδικό Time, το 2015, την κατέταξε στη λίστα του με τους 100 Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως. Το 2016, το περιοδικό Vogue, την ονόμασε "φαινόμενο του λαϊκού πολιτισμού". Το 2015, μάλιστα, ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεπερσόνα, με το εισόδημά της να ξεπερνά πλέον τα 52 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό είναι το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν

Αυτό που επίσης έχει σχολιαστεί έντονα - εκτός της ζωής της - είναι και το σπίτι της στο Hidden Hills που στοιχίζει πολλά εκατομμύρια ευρώ. Παρόλο που η ίδια λέει πως το έχει διακοσμήσει έτσι επειδή της αρέσει η απλότητα, πολλοί το θεωρούν καταθλιπτικό και πως μοιάζε με νεκροτομείο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, σε όλους τους χώρους τα έπιπλα και οι τοίχοι είναι λευκή, ενώ δεν βλέπεις σχεδόν πουθενά διακοσμητικά ή παιχνίδια των παιδιών της. Περισσότερο δηλαδή μοιάζει με μαυσωλείο.

Βέβαια, όπως έχει γραφτεί τα παιδιά της παίζουν στα δικά τους δωμάτια ή σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκονται τα παιχνίδια και οι μαρκαδόροι τους.

Δείτε επίσης: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται - Τα σημάδια στο σώμα της Κιμ Καρντάσιαν που κρύβει με photoshop

Τι πρέπει να υπογράψουν οι καλεσμένοι της για να μπουν μέσα;

Όπως έχει κυκλοφορήσει, οι καλεσμένοι στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν αναγκάζονται να υπογράψουν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, στο οποίο δεσμεύονται να μην αποκαλύψουν κάποια από τις συνομιλίες που έχουν μαζί της, εντός της οικείας της. Επίσης, απαγορεύονται και οι φωτογραφίες αφού δεν θέλει να διαρρεύσουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης