Αμαλία Κωστοπούλου: Με ατημέλητα μαλλιά, φούστα & μπλούζα με άνοιγμα στην κοιλιά - Φωτογραφίες από τις διακοπές στην Πάτμο και το παραδοσιακό σπίτι που έμεινε

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο νησί και όμορφα στιγμιότυπα από εκεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αμαλία Κωστοπούλου
Instagram / Αμαλία Κωστοπούλου

Η Αμαλία Κωστοπούλου επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις διακοπές της στην Πάτμο, όπως αποκάλυψε με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από τις ημέρες που πέρασε στο νησί και έτσι την Τετάρτη 31 Ιουλίου έκανε μία ανάρτηση που συγκέντρωσε αμέσως χιλιάδες like και σχόλια.

Ανέβασε, ειδικότερα, τις εικόνες που την μάγεψαν από το συγκεκριμένο μέρος, παρουσιάζοντας και κάποια κομμάτια από το σπίτι που έμεινε, το οποίο είναι παραδοσιακό και έχει μία τεράστια κουζίνα που σε μεταφέρει σε σκηνικό ταινίας. Δεν έλειψαν τα στιγμιότυπα από τις παραλίες, αλλά και από τις εξόδους της, με την ίδια να ποζάρει στον καθρέφτη του δωματίου της.

Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της Αμαλίας Κωστοπούλου

Φορούσε ένα πολύ ιδιαίτερο σύνολο, το οποίο της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει την σιλουέτα της. Είχε επιλέξει μία πράσινη φούστα με ραμμένα σχέδια πάνω της, την οποία συνδύασε με ένα επίσης πράσινο top, σε διαφορετική απόχρωση, που κλείνει σαν ζακέτα μπροστά, αφήνοντας εκτεθειμένη την κοιλιά της. Είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω, ανέμελα και ολοκλήρωσε το look της με βραχιόλια στα χέρια.

Δείτε επίσης: Πικ νικ δίπλα σε λίμνη, σαφάρι και δείπνο κάτω από τα αστέρια - Φωτογραφίες από το μαγευτικό ταξίδι στην Αφρική με τον σύντροφό της


Η ίδια είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή μιας και μοιράζεται μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά με τον σύντροφό της (δείτε εδώ το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ιταλία).

Μπορεί μέχρι πρότινος η Αμαλία Κωστοπούλου να μοιραζόταν δημόσια το πόσο ερωτευμένη είναι, δεν είχε ωστόσο αποκαλύψει το πρόσωπο του συντρόφου της. Όλα αυτά βέβαια μέχρι την Κυριακή 16/6 που η Αμαλία και ο σύντροφος της έκλεισαν έναν χρόνο μαζί.

Ενόψει της επετείου της λοιπόν η νεαρή Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε για πρώτη φορά δύο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, αποκαλύπτοντας αυτή τη φορά το πρόσωπό του. Το ζευγάρι δείχνει να είναι καλά μαζί και μάλιστα φαίνεται πολύ ταιριαστό μέσα από τα κοινά στιγμιότυπα.

«Ένας χρόνος που σ' αγαπώ», έγραψε η Αμαλία Κωστοπούλου.

Αμαλία Κωστοπούλου - ΣύντροφοςΑμαλία Κωστοπούλου - Σύντροφος - Επέτειος