Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν είναι...» - Η έντονη αντίδρασή του σε ερώτηση για τον γάμο του με τον Tyler McBeth

Προχώρησε γρήγορα λίγο μετά και αποχώρησε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν είναι...» - Η έντονη αντίδρασή του σε ερώτηση για τον γάμο του με τον Tyler McBeth

Ο Στέφανος Κασσελάκης αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με τον σύντροφό του, Tyler McBeth, και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Σε λίγο καιρό, όμως, θα ταξιδέψουν στην Κρήτη, καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μήνες.

Ο δημοσιογράφος του Mykonos Live Tv, λοιπόν, συνάντησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στα Ματογιάννια, μαζί με τον καλό του, την ώρα που χαιρετούσε και συνομιλούσαν με τον κόσμο γύρω τους, και βρήκε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για την ημέρα που θα ενωθούν και επίσημα στην Ελλάδα, εφόσον στην Αμερική έχουν ήδη κάνει τον γάμο τους, και για το γλέντι που θα ακολουθήσει.

Δείτε επίσης: Πότε έμαθε ο πατέρας του για τον ερωτικό του προσανατολισμό - «Είχα αρχίσει να κλαίω και είπα στη μαμά "μην πεις τίποτα στον μπαμπά"...»

Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη σε ερώτηση για τον γάμο με τον Tyler McBeth

Παρόλα αυτά, ο ίδιος αντέδρασε έντονα και αρνήθηκε να απαντήσει για το συγκεκριμένο θέμα. «Είστε έτοιμοι για τον γάμο;», ρώτησε αρχικά ο ρεπόρτερ. «Να είστε καλά παιδιά», του απάντησε εκείνος, με τον δημοσιογράφο να συνεχίζει: «Ο Tyler έμαθε καμία κρητική φιγούρα;» και τότε ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε με ευγένεια, χωρίς να χάνει το χαμόγελό του: «Επειδή έχουν γίνει μεγάλα θεσμικά θέματα στη δικαιοσύνη αυτή την εβδομάδα, δεν είναι της στιγμής! Αφορούν όλους τους Έλληνες».

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο με το πόθεν έσχες του - Κύμα αντιδράσεων με το γράφημα της περιουσίας του

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό, ωστόσο, είχε εξομολογηθεί για την σχέση τους: «Ουδέποτε σκέφτηκα αν πρέπει ή όχι να μιλήσω για τον Tyler. Δεν πρόκειται να κρύψω τον άνθρωπο που αγαπώ και για τον οποίο είμαι πολύ υπερήφανος. Θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολο εκλογικά ή πολιτικά αν το έκρυβα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος έπρεπε να κρυφτεί για να πετύχει έναν σκοπό. Έχει έρθει κόσμος που μου έχει πει να μη δείχνω τόσο πολύ τον Tyler δίπλα μου. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν θα αλλάξω το ποιος είμαι. Τέλος! Είμαστε μία μονάδα εγώ και ο Tyler, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον!».

«Υπάρχει το για πάντα. Ο κόσμος πρέπει να παντρεύεται το άτομο χωρίς το οποίο δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του. Το να παντρεύεσαι επειδή τσεκάρετε κουτάκια για εμένα δεν είναι το ιδανικό σενάριο. Ερωτεύτηκα στον Tyler την καρδιά του. Είναι παιδί διαμάντι και νομίζω ότι το βλέπει αυτό σιγά σιγά η χώρα. Δεν έπρεπε να κρύψω τον Tyler, ξεκολλήστε εσείς», συμπλήρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης για τις αντιδράσεις

«Δεν ζηλεύει καθόλου αυτό που βιώνω, ίσα-ίσα είναι χαρούμενος που δεν το βιώνει. Είναι δύσκολο, αλλά δεν συγκρίνεται με τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Έλληνας πολίτης κάθε μέρα. Με τον Tyler γνωριστήκαμε στην Αμερική, ήρθε στις Σπέτσες ως φίλος και εδώ συνάψαμε τη σχέση μας. Ερωτευτήκαμε εδώ, μετά από δύο μήνες γίναμε ζευγάρι», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης.

«Είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Στην Αμερική δεν μπορέσαμε να παντρευτούμε με τις συνθήκες που φανταζόμασταν. Διότι έγινα Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πριν παντρευτούμε, έτσι έγινε χρονικά. Άρα λοιπόν μετακομίσαμε στην Ελλάδα πριν παντρευτούμε. Νομικά τότε δεν επιτρεπόταν στην Ελλάδα να παντρευτεί κάποιος. Εμείς, λοιπόν, παντρευτήκαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες νομικά. Ήμασταν οι δυο μας και ένας μάρτυρας», αποκάλυψε.

Για να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια: «Για όσους κατηγορούν ότι προβάλαμε το lifestyle μας, ούτε μία φωτογραφία από τον γάμο δεν διέρρευσε. Θέλαμε υπό κανονικές συνθήκες να κάναμε μία μικρή γιορτή, ένα τραπέζι με τις οικογένειές μας και τους στενούς μας φίλους. Δεν θα γίνει άλλος πολιτικός γάμος. Θα μαζευτούμε στα Χάνια σε ένα σπίτι. Είναι λυπηρό ότι διέρρευσε η πρόκληση, θα είναι συγγενείς και φίλοι από το εξωτερικό».